9.3 9 ,3 91 reviews Alle reviews

Wonen in Hulshorst

Koopwoningen in Hulshorst

Huis kopen in Hulshorst

Kok & Heijkamp is uw aankoopmakelaar voor koophuizen in Hulshorst

Een huis kopen in Hulshorst, een dorp met ongeveer 2000 inwoners in de gemeente Nunspeet, gaat sneller en efficiënter als u zich laat adviseren door een goede aankoopmakelaar. Kok en Heijkamp Makelaars helpt u graag bij het zoeken van een huis in Hulshorst, waar wij als regiospecialist goed de weg weten.


Hulshorst levendige gemeenschap

Gelegen aan de Harderwijkerweg (voorheen Zuiderzeestraatweg) tussen Nunspeet en Harderwijk kent Hulshorst een actieve buurtvereniging en een dorpshuis waar regelmatig activiteiten worden georganiseerd. Daarnaast zijn er diverse sportverenigingen, waaronder een ruitervereniging met manege. Ook heeft Hulshorst een ecologische bezienswaardigheid: het Hulshorsterzand is een van de weinige grote aaneengesloten stuifzandgebieden, een 'woestijn' in Nederland.

Molen De Maagd

De prachtige windmolen De Maagd staat niet alleen mooi te zijn, maar is nog dagelijks aan het werk. Er wordt van haver, spelt en andere granen meel gemalen voor diverse bakkerijen in de omgeving. De molen is ook open voor bezichtigingen, waarbij geldt: wie het eerst komt...

Woning kopen in Hulshorst
Wilt u graag verhuizen naar een eigen huis in Hulshorst? Wij helpen u graag bij het vinden van uw droomhuis in Hulshorst. Neem contact met ons op via deze pagina.

Zoekt u een huis in Hulshorst? Bekijk via de button hieronder ons aanbod of neem contact met ons op.

Huis verkopen in Hulshorst?

U woont al in Hulshorst en wilt uw huis in Hulshorst verkopen?

Natuurlijk kunnen wij u ook dan terzijde staan, als gespecialiseerde verkoopmakelaar in Hulshorst.

Uw huis verkopen in Hulshorst begint op onze pagina 'Verkoopmakelaar'.