9.3 9 ,3 91 reviews Alle reviews

Wonen in Elspeet

Koopwoningen in Elspeet

Huis kopen in Elspeet

Kok & Heijkamp is uw aankoopmakelaar voor koophuizen in Elspeet

U wilt in onze regio een huis kopen? Elspeet heeft veel te bieden. Elspeet is een populaire bestemming voor natuurliefhebbers door de centrale ligging in een agrarisch gebied omringd door velden, weiden en bossen. Het is er heerlijk wandelen en fietsen, met kans om op de Elspeetse en Vierhoutense heide nog een van de laatste echte schaapskuddes van Nederland tegen het wollige lijf te lopen. Makelaarskantoor Kok en Heijkamp is daar - als hoofdsponsor van deze schaapskudde - best een beetje trots op.

Een huis in Elspeet, dat is goed wonen

Elspeet is geen groot dorp. Inclusief de buitengebieden wonen er ongeveer 4400 mensen. Zij wonen er fijn, want naast veel groen en frisse lucht heeft Elspeet ook een mooi 'Kulturhus', met onder meer een bibliotheek, een muziekschool, een bank en zorgvoorzieningen.

Goede bereikbaarheid

Hebt u eenmaal een huis in Elspeet, dan kunt u makkelijk overal komen met het openbaar vervoer. Via de buslijnen Apeldoorn - Harderwijk en Wittenberg - Harderwijk met haltes bij de treinstations van Apeldoorn, Harderwijk en Nunspeet. Daardoor is Elspeet ook makkelijk via het spoor te bereiken.

Wilt u een huis kopen in Elspeet?

Wij ondersteunen u graag bij het kopen van een huis in onze regio. Maak een afspraak via de telefoon of het formulier op onze contactpagina.

Zoekt u een huis in Elspeet? Bekijk via de button hieronder ons aanbod of neem contact met ons op.

Huis verkopen in Elspeet?


U woont al in Elspeet en wilt uw huis in Elspeet verkopen?

Natuurlijk kunnen wij u ook dan terzijde staan, als gespecialiseerde verkoopmakelaar in Elspeet.

Uw huis verkopen in Elspeet begint op onze pagina 'Verkoopmakelaar'.