9.3 9 ,3 91 reviews Alle reviews

Wonen in Doornspijk

Koopwoningen in Doornspijk

Huis kopen in Doornspijk

Kok & Heijkamp is uw aankoopmakelaar voor koophuizen in Doornspijk

Wilt u een huis kopen in Doornspijk? Kom praten bij Kok en Heijkamp Makelaars. Als specialist in deze regio helpen wij u graag bij het zoeken én aanschaffen van een koophuis in Doornspijk. Wij nemen in dit geval de rol van aankoopmakelaar en staan u dus terzijde in het totale proces. Van het zoeken van de juiste koopwoning in Doornspijk (of een van de andere dorpen in de regio) via de bezichtigingen en onderhandelingen tot en met de succesvolle overdracht.

Wonen in Doornspijk

Doornspijk is een oud dorp met een historie van ruim 1200 jaar. In die tijd is het 'centrum' verhuisd van een plek nabij de toenmalige Zuiderzee, meer naar het binnenland. Dit heeft te maken met de verwoesting tijdens een grote storm van de oorspronkelijke kerk, die pal aan zee stond. De nieuwe kerk werd meer landinwaarts gebouwd, tegenover Landgoed Klarenbeek, en van lieverlee verhuisde het centrum mee. Er zijn goede busverbindingen met Nunspeet en Zwolle.

Recreatie en natuur rond Doornspijk

Het landschap rond Doornspijk wordt voor een groot deel bepaald door de agrarische bestemming. Het zijn vooral weilanden en boerderijen. Maar aan de zuidkant ligt de Doornspijkse heide met zandverstuiving De Zoom en de bossen van De Haere. En aan de Noordwestelijke kant is er natuurlijk het Veluwemeer, met uitzicht op de Flevopolder. Met andere woorden, er zijn ruime recreatieve mogelijkheden, zowel op het land als op het water.

Huis kopen in Doornspijk?

Voor meer informatie over de mogelijkheden om een huis te kopen in Doornspijk kunt u altijd contact met ons opnemen via de contactpagina.

Zoekt u een huis in Doornspijk? Bekijk via de button hieronder ons aanbod of neem contact met ons op.

Huis verkopen in Doornspijk?


U woont al in Doornspijk en wilt uw huis in Doornspijk verkopen?

Natuurlijk kunnen wij u ook dan terzijde staan, als gespecialiseerde verkoopmakelaar in Doornspijk.

Uw huis verkopen in Doornspijk begint op onze pagina 'Verkoopmakelaar'.