9.3 9 ,3 91 reviews Alle reviews

Huis kopen

Het aanbod van Kok & Heijkamp

uitgebreid zoeken
Zoek
uitgebreid zoeken


N I E U W !

Bent u op zoek naar een nieuwe woning, maar heeft u weinig aanbod om uit te kiezen? Meld u aan bij woningplatform Cribb voor exclusief toegang tot uniek woningaanbod! 

Huis kopen?

Doe het samen met ons als makelaar


Een huis kopen... hoe ingewikkeld kan het zijn? Je zoekt gewoon een leuk huis, en dat koop je dan. Natuurlijk is de praktijk minder simpel. Ten eerste omdat het kopen van een huis een ontzettend belangrijke beslissing is. Een huis kopen heeft niet alleen financiële impact, maar ook langdurige, grote invloed op uw levensgeluk. U wilt dan ook 100% zeker weten dat het gekozen huis perfect voor u is.


Huis kopen? Vraag advies van de makelaar

U vindt het complete aanbod van koophuizen op Funda en kunt als u dat wilt direct zaken doen met de verkopers en hun makelaar. Dus waarom hebt u als koper nog een makelaar nodig? Er zijn diverse redenen. Met een aankoopmakelaar hebt u een objectief adviseur aan uw zijde. De makelaar kan u helpen bij de onderhandelingen, met oog voor de bouwkundige kwaliteit van een huis. Ook kent de makelaar de wijken op zijn duimpje en heeft hij of zij inzicht in mogelijke bronnen van overlast of juist positieve kanten van een bepaalde buurt.

Een makelaar helpt u zoeken

Belangrijk voordeel van een huis kopen in samenwerking met Kok & Heijkamp Makelaars is dat wij op basis van uw criteria veel gerichter kunnen zoeken dan u dat zelf kunt. Wij kennen immers het huizenaanbod in onze regio. Wij weten bijvoorbeeld in welke wijken huizen staan met (ruimte voor) een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Of huizen met goede mogelijkheden voor werken aan huis. Zo kunnen wij voor u zoeken op criteria die u niet direct op Funda vindt.

Huis kopen of verkopen met de makelaar?

Elke makelaar kan zowel de rol van verkopende makelaar als die van aankoopmakelaar op zich nemen. Maar nooit tegelijk voor hetzelfde huis! Wij kunnen u ondersteunen bij de koop van elk beschikbaar huis in onze regio, met uitzondering van de huizen die wij zelf in portefeuille hebben. Wij regelen dan wel graag een bezichtiging, maar kunnen u verder niet ondersteunen. We zijn dan immers in dienst van de verkoper.

De kosten

De kosten voor aankoop zijn afhankelijk van uw wensen rondom onze rol als aankoopmakelaar. Wilt u onze begeleiding vanaf de eerste bezichtiging tot de overdracht bij de notaris? Of alleen bij de prijsonderhandeling? Een ding is zeker: door de grondige kennis van onze regio, onze expertise en ervaring in onderhandelen verdienen wij de kosten voor een aankoopmakelaar dubbel en dwars voor u terug; letterlijk en figuurlijk! Wij praten dan ook liever niet over kosten, maar over opbrengsten….

Hulp nodig bij het zoeken van een huis?

Neem nu contact met ons op via 0341-467 000 (vestiging Nunspeet) of 0525-216 001 (vestiging 't Harde) of vul het contactformulier in.

Benieuwd of uw droomhuis financieel haalbaar is? 

Kok & Van Asselt Hypotheken, helder en onafhankelijk advies op maat.