9.2 9 ,2 76 reviews Alle reviews

De oplossing: Cirkl!

Dé hotspot voor meer woningaanbod

Eindelijk meer woningaanbod!


Er is momenteel onvoldoende woningaanbod om uit te kiezen, dat herkent u vast. Bij Kok & Heijkamp brengen we hier verandering in door als eerste in de regio gebruik te maken van het woningplatform Cirkl!


Eindelijk uw nieuwe woning vinden? Meld u gelijk aan!


Gratis waardebepaling


U wilt uw woning verkopen. Maar wat is het waard? Met een waardebepaling door een makelaar van Kok & Heijkamp Makelaars weet u wat de marktwaarde is, en kunt u dus ook een realistische verkoopprijs bepalen. Deze waardebepaling is gratis. Service van de zaak. Sterker, de waardebepaling is ook geheel vrijblijvend.

9.2

Onze gemiddelde beoordeling voor verkoopbegeleiding is een 9.2

10.0

Opdrachtgevers beoordelen onze aankoopbegeleiding met een 10!


​​​​​​​Daarom kiest u voor Kok & Heijkamp als úw makelaar


•  Perfecte woningpresentatie

•  Structureel makelaarscontact

•  Presentatie in magazine WOON

•  Veel woningzoekenden in beeld

Verkopen?


Woont u momenteel in de gemeente Nunspeet, Elburg of Oldebroek en wilt u uw huis verkopen?


Wij ondersteunen u om het hele proces succesvol te laten verlopen. Van de waardebepaling, via fotografie en publicatie op het internet en in ons magazine Woon tot en met de perfecte afronding van de overdracht. Neem contact op met uw verkoopmakelaar


Aankopen?


Een huis kopen in of rond Nunspeet, Elburg, Elspeet, ’t HardeDoornspijk, Hulshorst of Oldebroek?


Die complexe en soms stressvolle onderneming wordt een stuk makkelijker en leuker met een sympathieke en vakkundige makelaar aan uw zijde. Wij helpen u graag uw ideale woning zoeken en kopen. Neem contact op met uw aankoopmakelaar.
​​​​​​​Een huis kopen, verkopen of laten taxeren in de gemeente Nunspeet, Elburg of Oldebroek? 


Uw lokale makelaar maakt het u gemakkelijk.

Magazine Woon!

 De nieuwe editie is verschenenMet 32 pagina’s aan wooninspiratie,
binnenkijkers en meer leuke artikelenDrie tot vier keer per jaar geven wij het gratis huis-aan-huismagazine Woon uit. Maar liefst 22.500 exemplaren verspreid in de gemeenten Nunspeet, Elburg en dorpskern Oldebroek. Het is een magazine met een regionaal tintje, met interessante artikelen zoals binnenkijken in huizen uit de regio, recepten, styling-ideeën en doe-het-zelf-tips. Plus natuurlijk nieuws over onze organisatie, als dat er mag zijn. Wilt u adverteren in ons magazine? Op deze pagina vindt u meer informatie.