9.3
9392 reviews
Bekijk alle

Joanne van de Ridder

is aan het typen..

Goedemorgen, kan ik u ergens mee helpen?

1

Gerichtenweg 25 in Doornspijk

429.000 k.k.
Verkocht
41 foto's
plattegrond
video
Omschrijving
Stelt u zich eens voor: u wordt ’s ochtends wakker en het eerste wat u door de grote ramen van uw slaapkamer ziet zijn de landerijen achter uw woning. Na uw eerste kop koffie loopt u naar beneden om een heerlijk ontbijt te maken in de zelfontworpen keuken van het droomhuis wat u geheel naar eigen wens heeft ingedeeld en vormgegeven. Overdag werkt u in uw kantoor met hetzelfde vrije uitzicht en ’s avonds geniet u van een goed glas wijn in de fijne woonkamer.

Bent u bekend met het concept ‘schuurwoning’ en wilt u uw dromen werkelijkheid maken? Een schuurwoning is een royale woning in het buitengebied die iets weg heeft van een (boeren)schuur, maar vanbinnen luxe afgewerkt en van alle gemakken voorzien.

Wij mogen u de UNIEKE KANS bieden om uw eigen SCHUURWONING te REALISEREN! De te verbouwen schuur beschikt over maar liefst 195 m2 (woon)oppervlakte wat door middel van een extra plafond en dakkapellen nog verder uitgebreid kan worden. Bijzonder veel ruimte voor al uw woonwensen dus!

Net aan de rand van het gezellige buurtschap Hoge Enk, vlak bij Doornspijk, treft u dit unieke object aan. De te verbouwen schuur is opgebouwd door middel van een staalconstructie waardoor er binnen alle ruimte is om het volledig naar eigen wensen in te delen en vorm te geven. Daarnaast is de schuur volledig geïsoleerd, voorzien van vloerverwarming op de begane grond en op de verdieping beschikt het over een hoge nok. In de fotoserie treft u enkele voorbeelden van hoe u de woning zou kunnen vormgeven. Tevens is er de mogelijkheid om een bijgebouw te realiseren van 100m2.

Kortom: een prachtige basis voor uw nieuwe droomhuis!

Tevens bestaat de mogelijkheid om een geheel nieuwe woning te realiseren aan de ‘voorzijde’ van het perceel. De huidige bebouwingen dient dan verkleint te worden tot maximaal 100m2. Daarvoor dient dan wel een bestemmingsplanwijziging te worden aangevraagd.

Er zijn verder geen belemmeringen vanuit de gemeente, dus u kunt direct beginnen met het realiseren van uw droomwoning!

Kenmerken:
- Bouwjaar: 2007
- Perceeloppervlakte: 826 m2
- Gebruiksoppervlakte woning: 195 m2
- Inhoud woning: 738 m3
- Verwarming middels CV-combiketel en vloerverwarming.
- Het object is volledig geïsoleerd en geheel voorzien van thermische beglazing.
- Voorbereidingen voor glasvezel aansluiting aanwezig.
- Nutsvoorzieningen dienen door koper te worden gerealiseerd.
Kenmerken
Overdracht
Vraagprijs
429.000 k.k.  
Bouw
Soort woonhuis
Eengezinswoning  
Type woonhuis
Vrijstaande woning  
Bouwjaar
2007  
Oppervlakten en inhoud
Aantal kamers
2  
Aantal slaapkamers
1  
Perceelgrootte
826 m2  
Inhoud woning
738 m3  
Woonoppervlakte
195 m2  
1 / 41 foto's
Plattegrond
Video