9.4
9492 reviews
Bekijk alle

Joanne van de Ridder

is aan het typen..

Goedenavond, kan ik u ergens mee helpen?

1

Dorpsstraat 23 in Nunspeet

60.000 per jaar
34 foto's
plattegrond
Omschrijving
NUNSPEET, DORPSSTRAAT 23

Op een fantastische A1 locatie in hartje centrum bieden wij u te huur aan deze prachtige WINKELRUIMTE van ca. 240 m2 met frontbreedte van maar liefst 10 meter en een fantastische uitstraling en ligging.

Deze winkelruimte, met praktische indeling en karakteristieke uitstraling en ligt in het wandelgebied van het autovrije centrum van Nunspeet. In deze hoofd-winkelstraat zijn onder andere winkelketens Bruna, Xenos, Primera, The Phone House, gevestigd, alsmede (lokaal) overbekende winkels, zoals Bakkerij van Dongen en Osinga kantoor-/boekhandel.
Bovendien beschikt de winkel over een zij-entree en een royale verdieping, perfect voor bevoorrading en opslag van voorraden.

De verdieping van ca. 153 m2 is te gebruiken als kantine, kantoorruimte, of gewoon voor voorraadopslag. Tevens is het pand nog voorzien van een kelder ter grootte van ca. 17 m2.

Kortom: uniek object!

INDELING:

De entree van de winkelruimte is voorzien van automatische schuifdeuren met daarboven een heater. De vloer is thans afgewerkt met laminaat en het plafond door middel van een systeemplafond met inbouwverlichting. Tevens in plafond aangebracht een tweetal heaters en een tweetal airco-units.
Achter in het winkelgedeelte aan linker- en rechterzijde nog een tweetal inpandige magazijnruimten.

Zoals gemeld is de winkel tevens bereikbaar door middel van een zij-entree (personeelsingang). Hier betreedt u een hal waar geplaatst een toiletruimte, kitchenette en trapopgang naar verdieping.

De royale verdieping is uitermate geschikt voor opslag van voorraden. Thans is deze ingedeeld in een aantal separate ruimten, waarvan 1 dienst doet als kantine/personeelsruimte.

Tevens is het pand uiteraard voorzien van een dagkeuken en toiletruimte. Airco aanwezig.

Huursom: € 60.000,- per jaar, excl. BTW.
Huurtermijn: in overleg.
Aanvaarding: vanaf 1 januari 2024.
Kenmerken
Overdracht
Vraagprijs
60.000 per jaar  
Bouw
Type object
Winkelruimte  
Bouwjaar
1970  
Oppervlakten en inhoud
Oppervlakte kantoorruimte
405 m2  
Aantal verdiepingen
2  
Oppervlakte totaal
405 m2  
1 / 34 foto's
Plattegrond