9.3
9396 reviews
Bekijk alleWoningplatform Cribb

Dé hotspot voor meer
woning aanbod

U bevindt zich hier:HomeDienstenCribb

Bent u ook op zoek naar een nieuwe woning? Maar heeft u weinig aanbod om uit te kiezen? Vist u daardoor steeds achter het net? Meld u aan bij Cribb.

Kok & Heijkamp brengt verandering in de bestaande markt(problemen) door als eerste in de regio gebruik te maken van het platform Cribb! Meld u nu direct aan voor exclusief toegang tot uniek woningaanbod. Bekijk woningen in uw zoekgebied die nog nergens anders te koop staan.


Zo werkt Cribb

De meeste woningzoekers hebben hetzelfde plan: eerst kopen en dan pas verkopen. Maar wanneer iedereen dat doet, zit iedereen op elkaar te wachten. Met Cribb doorbreken we dat. Wij geven u exclusief toegang tot de woningen van mede-woningzoekers. Er is één belangrijke spelregel om al dat unieke aanbod vóór de markt uit te kunnen bekijken: ook u moet uw eigen huis op Cribb presenteren. Verkoopt u uw woning eerder dan dat u zelf een nieuwe woning gevonden hebt? Geen probleem! U verkoopt dan uw eigen woning onder voorbehoud van koop van een andere woning. Geen zorgen dus.

Ook voor starters op de woningmarkt

Cribb is ook voor starters op de woningmarkt. Als u nieuw bent op de koopwoningmarkt, valt het niet mee om een passende én betaalbare woning te vinden. Met Cribb en uw makelaar komt u verder. Het is dé plaats waar woningzoekers toegang krijgen tot woningaanbod dat u nergens anders kunt vinden; het aanbod van de zoekers zelf. Maar als starter heeft u geen koopwoning om ‘in te brengen’. Om u als starter toch toegang te geven tot Cribb, hebben we een speciale werkwijze bedacht.

Aanmelden bij Cribb


U kunt zich zoals iedereen gewoon aanmelden via onze aanmeldlink. U ontvangt vervolgens een link toegestuurd waarmee u een account kunt aanmaken. Voer in uw account uw persoonlijke gegevens in en laat weten hoe uw eerste koopwoning er uit moet zien. Uw account is nu klaar maar u kunt nog niet direct zoeken. Op basis van beschikbaar en passend aanbod wordt uw account geactiveerd. Zodra we in de database in uw zoekgebied voldoende aanbod hebben, krijgt u een bericht en heeft u toegang tot de matching module. Per e-mail informeren we u zodra u woningen kunt bekijken en uw makelaar kijkt met u mee om u te begeleiden.

Zoeken, kopen en verkopen in een veilige omgeving


Het gehele proces van zoeken, afspraken maken, biedingen doen etc. kan allemaal binnen het Cribb platform. Cribb biedt een veilig en afgesloten berichten- en biedingssysteem. Ook kunt u makkelijk afspraken maken voor een fysieke bezichtiging. Wij kijken uiteraard mee en bieden u professionele begeleiding in het volledige proces.

De huidige woningmarkt


- Eerst kopen, dan verkopen
- Iedereen wacht op elkaar
- Slechte doorstroming
- Veel verborgen woningaanbod
- Weinig kansen voor starters

De woningmarkt met Cribb


- Kopers worden ook verkopers?

- Verkoop onder eigen voorwaarden

- Doorstroming in de markt

- Ruim woningaanbod

- Starters zijn welkom

De oplossing


Nederland telt momenteel ruim 600.000 woningzoekers (bron: NVM). Maar de bekende huizensites laten minder dan 65.000 koopwoningen zien. Een serieus probleem voor iedereen die op zoek is naar een koopwoning. Cribb heeft de oplossing voor dit probleem. Zonder beperkingen.

+

U krijgt exclusief toegang tot
woningaanbod dat u nergens
anders online vindt

+

U krijgt gratis toegang en betaalt alleen vergoeding
bij geslaagde aankoop

+

U ontvangt professionele begeleiding bij de aan- en verkoop van uw woning

Wilt u meer weten?. info@kok@heijkamp.nl of stel hier eenvoudig uw vraag.