9.4 9 ,4 78 reviews Alle reviews

Nieuwbouw De Zanderij te Elspeet

De verkoop is gestart!

Nieuwbouw in hartje Elspeet


Op maandag 10 januari* is de verkoop gestart van nieuwbouwproject ‘De Zanderij’ in Elspeet.

In deze fase binnen Elspeet-Noordwest worden namens De Bunte Vastgoed 22 woningen waaronder 16 koopwoningen gerealiseerd. Het gaat hierbij om een zestal hoekwoningen en 10 twee-onder-een-kapwoningen die wij u te koop mogen aanbieden.

Kijk voor het totaalaanbod op https://www.kok-heijkamp.nl/nieuwbouwprojecten

De inschrijftermijn loopt van maandag 10 januari tot en met maandag 17 januari om 17.00 uur.

*Op bovengenoemde datum is de verkoop gestart van de grondgebonden koopwoningen.
Alle middenwoningen komen vooralsnog niet
 in verkoop of in verhuur. Inschrijven voor deze woningen is dan ook niet mogelijk.

De Zanderij: een aanwinst voor Elspeet!

Op een fraaie locatie aan de noordwestkant van Elspeet verrijst de komende jaren een gevarieerde en ruim opgezette nieuwbouwwijk: Elspeet-Noordwest. Geliefd bij iedereen die van dorpse gezelligheid en een groene omgeving houdt.

De naam van deze deelfase is een knipoog naar de vorige fase; De Zagerij. Tevens sluit het aan bij de straat waaraan vele woningen komen te liggen; de Wethouder van der Zandeweg.

De grote variatie in woningen maakt De Zanderij tot een fijne woonplek voor jong en oud. Alle woningen zijn gasloos, voorzien van zonnepanelen, vloerverwarming en een warmtepomp. Dat maakt ze zeer energiezuinig. De Zanderij is helemaal klaar voor de toekomst.


Verdere informatie:

- Alle verkoopprijzen zijn vrij op naam en incl. belastingen.
- Alle woningen worden gebouwd met Woningborg Garantiecertificaat en voorzien van zonnepanelen, een warmtepomp en vloerverwarming als hoofdverwarming.
- De verkoop zal geschieden onder voorbehoud van gunning door de verkoper.
- De overdracht zal plaatsvinden bij Notariaat Ridderhof & Stelwagen te Vaassen.
- De aannemer betreft Bouwbedrijf van Grootheest uit Ede.

Planning: de start bouw staat gepland in de zomer van 2022 en de bouw duurt circa één jaar.

Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor in Nunspeet, telefoonnummer 0341-467 000. Inschrijven is mogelijk tot uiterlijk maandag 17 januari om 17.00 uur. Inschrijvingen na voorgenoemd tijdstip worden niet in behandeling genomen.

Elspeet, een dorp om van te houden!

Woont u binnenkort in een mooie nieuwbouwwoning in Elspeet? Dat wordt genieten. Dit knusse, Veluwse dorp heeft veel te bieden.

Rust, prachtige natuur, belangrijke voorzieningen en Veluwse gastvrijheid. In Elspeet (gemeente Nunspeet) vindt u het allemaal. Het dorp ligt in een landelijke omgeving, omringd door bos en heide.

Ondanks de kleinschaligheid hoeft u zich in Elspeet nooit te vervelen. Het dorp heeft een bloeiend verenigingsleven en herbergt alle belangrijke basisvoorzieningen, zoals basisscholen, een supermarkt en kerken. In de komende jaren komt daar een nieuw bedrijventerrein bij. Nog meer voorzieningen treft u in het nabijgelegen Nunspeet.

Dankzij de centrale ligging in het gebied tussen rijkswegen A1, A28 en A50 is ook de rest van Nederland vanuit Elspeet uitstekend bereikbaar met de auto. Bussen brengen u ieder uur naar de treinstations van Nunspeet, Harderwijk en Apeldoorn, waardoor Elspeet ook via het openbaar vervoer goed te bereiken is.

Ook als natuurliefhebber bent u in Elspeet zeker op uw plek. Bos en heide zijn altijd in de buurt. Dat maakt het dorp tot een perfecte uitvalsbasis voor heerlijke wandelingen en fietstochten. Ook het nabijgelegen landgoed Staverden is met z'n imposante kasteel een bezoek meer dan waard. Vanwege de Veluwse schoonheid zijn Elspeet en omgeving zeer geliefd bij toeristen.