9.3 9 ,3 91 reviews Alle reviews

Prijswinnaars

bij Kok & Heijkamp Makelaars

Op woensdag 26 april 2017 reikten we de prijzen uit aan de winnaars van de kleurwedstrijd. Deze wedstrijd was georganiseerd ter gelegenheid van de opening van onze tweede vestiging. De uitreiking vond plaats in de nieuwe vestiging aan de Eperweg op 't Harde. 

Het aantal deelnemers aan de wedstrijd was groot. We ontvingen ongeveer 200 kleurplaten! We hebben elke plaat bekeken en op verschillende punten beoordeeld.

We feliciteren de winnaars van harte met de gewonnen prijs!

Categorie kinderen

De eerste prijs ging naar Lucas van Loo uit 't Harde. Hij won een houten speelhuis t.w.v. 175,-. Micha Prins uit Elburg was de winnaar van de tweede prijs; een LEGO CREATOR pakket t.w.v. €49,99. De vier toegangskaarten van de Speulhoeve t.w.v.
€ 25,- gingen naar Jurian van den Berg uit Elspeet. 

Categorie volwassenen

Hennie Kok uit Doornspijk was in de categorie volwassenen de gelukkige winnares van de eerste prijs. Zij won een rondvlucht met twee personen boven haar woning t.w.v. € 175,-. De tweede prijs, een GAMMA cadeaupas t.w.v. € 75,-, ging naar Gerrie Juffer-Mulder uit Elspeet. Mevrouw Mulder-Wieske uit Nunspeet won de derde prijs; een cadeaubon t.w.v. € 25,- van Spring Store