9.4
9492 reviews
Bekijk alle

Joanne van de Ridder

is aan het typen..

Goedenavond, kan ik u ergens mee helpen?

1

Berkenweg 9C in Doornspijk

450.000 v.o.n.
Verkocht
9 foto's
Omschrijving
Direct grenzend aan de zandverstuiving in Doornspijk, is deze bouwkavel verkocht. Er zijn echter nog meerdere bouwkavels voor de bouw van vrijstaande woningen beschikbaar, dus informeer gerust bij één van onze kantoren naar de nog beschikbare bouwkavels.

In de omgeving van de aangeboden kavels staan meerdere vrijstaande woningen. De nieuw te bouwen woningen passen daarmee goed in de bestaande omgeving. Vanuit de achtertuin loopt u direct de zandverstuiving op of het bos in, met recht een unieke locatie!

Bouwregels:

Op het plangebied rust de enkelbestemming Wonen. Woningen mogen uitsluitend binnen bouwvlakken worden gebouwd. Bij Kok & Heijkamp Makelaars ligt hiervan een overzichtstekening ter inzage. De maximale goothoogte is 4 meter en de maximale bouwhoogte is 8 meter. De maximale inhoud per woning is bepaald op 750 m3 en de woningen dienen een minimale afstand van 5 meter tot de erfgrens te hebben.

Het gezamenlijke oppervlakte van bijgebouwen is bepaald op 100 m2 per woning. Bijgebouwen dienen minmimaal 1 meter achter de voorgevel van de woning gebouwd te worden met een goothoogte van 3 meter en bouwhoogte van 6 meter.

Verdere informatie:

- De grond wordt schoon geleverd.
- Alle verkoopprijzen zijn vrij op naam, daarmee is overdrachtsbelasting niet van toepassing. Kosten voor bouwrijp maken zijn voor rekening van de koper.
- De verkoop is onder voorbehoud van gunning door de verkoper.
- De overdracht zal plaatsvinden bij Notariaat Pieltjes te Nunspeet.
Kenmerken
Overdracht
Vraagprijs
450.000 v.o.n.  
Bouw
Soort woonhuis
Bouwgrond  
Type woonhuis
Bouwgrond  
Oppervlakten en inhoud
1 / 9 foto's