9.3
9390 reviews
Bekijk alle

Joanne van de Ridder

is aan het typen..

Goedenacht, kan ik u ergens mee helpen?

1

Berkenweg 9 in Doornspijk

755.500 v.o.n.
11 foto's
video
Omschrijving
Unieke kans, zeer zeldzaam aanbod! Uw eigen energiezuinige droomwoning grenzend aan bos en zandverstuiving!

Direct grenzend aan de zandverstuiving in Doornspijk mogen wij deze prachtige woning aanbieden. De woning is gelegen op een kavel van ca. 693 m2 (waarvan 673 m2 eigen grond) en de ligging van de woning is buitengewoon mooi met het bos, de heide en de zandverstuiving als voor- en achtertuin. Op wandelafstand vindt u daarnaast een park met zebra's, kamelen en andere exotische dieren...

De woning wordt hoogwaardig en duurzaam gebouwd, waardoor u energiezuinig, gasloos en toekomstgericht kunt wonen. De genoemde koopsom is geheel turn-key en conform de afbeeldingen van de woning zoals gepresenteerd. Ook de kosten t.b.v. sloop van de huidige opstallen en het bouwrijp maken zijn in de totale koopsom opgenomen.

De hoogwaardige bouw van deze woning wordt gekenmerkt door volledige isolatie, energielabel A+++, een warmtepomp en vier zonnepanelen. Voor uw comfort wordt de begane grond en de badkamer verwarmd door middel van vloerverwarming.

De aangeboden V.O.N.-prijs is op basis van de aangeboden woning c.q. impressies. De woning is te wijzigen o.b.v. het beeldkwaliteitsplan in combinatie met individuele wensen en stijl (prijswijzigingen voorbehouden). Maatvoeringen zijn te wijzigen binnen de mogelijkheden, en vrij indeelbaar. Dit geeft u de mogelijkheid uw eigen wens en smaak in de woning terug te laten komen en zo uw droomwoning te realiseren.

Het is ook mogelijk één van de bouwkavels zonder woning te kopen. Hierbij staat het u vrij een eigen architect en aannemer te zoeken.

Bouwregels:

Op het plangebied rust de enkelbestemming Wonen. Woningen mogen uitsluitend binnen bouwvlakken worden gebouwd. Bij Kok & Heijkamp Makelaars ligt hiervan een overzichtstekening ter inzage. De maximale goothoogte is 4 meter en de maximale bouwhoogte is 8 meter. De maximale inhoud per woning is bepaald op 750 m3 en de woningen dienen een minimale afstand van 5 meter tot de erfgrens te hebben.

Het gezamenlijke oppervlakte van bijgebouwen is bepaald op 100 m2 per woning. Bijgebouwen dienen minimaal 1 meter achter de voorgevel van de woning gebouwd te worden met een goothoogte van 3 meter en bouwhoogte van 6 meter.

Kenmerken:

- Netto vloeroppervlakte woning: 152,14 m2
- De verkoop is onder voorbehoud van gunning door de verkoper
- De overdracht zal plaatsvinden bij Notariaat Pieltjes te Nunspeet
- Energielabel A+++
- Traditionele bouwwijze door Selekthuis
- Vloer-, wand-, dakisolatie en dubbele beglazing (HR++)
- Verwarming middels luchtwarmtepomp met geluidsarme buitenunit
- Vloerverwarming (incl. passieve koeling) t.p.v. begane grond en badkamer
- Openslaande terrasdeuren
- Bevloerde zolder met vlizotrap
- 8 PV-panelen
Kenmerken
Overdracht
Vraagprijs
755.500 v.o.n.  
Bouw
Soort woonhuis
Eengezinswoning  
Type woonhuis
Vrijstaande woning  
Bouwjaar
2024  
Oppervlakten en inhoud
Aantal kamers
4  
Aantal slaapkamers
3  
Perceelgrootte
693 m2  
Inhoud woning
604 m3  
Woonoppervlakte
152 m2  
1 / 11 foto's
Video