9.4
9492 reviews
Bekijk alle

Joanne van de Ridder

is aan het typen..

Goedenavond, kan ik u ergens mee helpen?

1

Berkenweg 0ong in Doornspijk

425.000 v.o.n.
15 foto's
Omschrijving
Unieke kans, zeer zeldzaam aanbod! Bouwkavels op een unieke locatie.

Direct grenzend aan de zandverstuiving in Doornspijk mogen wij deze prachtige bouwkavel aanbieden. De bouwkavel is in totaal ca. 1.000 m2 groot. De ligging van deze kavel is buitengewoon mooi en het bos, de heide en de zandverstuiving zijn letterlijk uw voor- en achtertuin. Op wandelafstand vindt u daarnaast een park met zebra's, kamelen en exotische dieren..

Heeft u de wens om vrijstaand te wonen en te bouwen op een natuurrijke locatie?
Bent u op zoek naar de comfort en de energiezuinigheid van een gasloos en wellicht zelfs energieneutrale woning? Aan de Berkenweg kan uw wens werkelijkheid worden!

Op de locatie waar u deze bouwkavel aangeboden wordt, stonden voorheen stacaravans en verouderde bebouwing. Met de bouw van een vrijstaande woning krijgt de omgeving een belangrijke landschappelijke opwaardering.

In de omgeving van de aangeboden kavel staan meerdere vrijstaande woningen. De nieuw te bouwen woning past daarmee goed in de bestaande omgeving. Vanuit de achtertuin loopt u direct de zandverstuiving op of het bos in, met recht een unieke locatie!

Bouwregels:

Op het plangebied rust de enkelbestemming Wonen. Woningen mogen uitsluitend binnen bouwvlakken worden gebouwd. Bij Kok & Heijkamp Makelaars ligt hiervan een overzichtstekening ter inzage. De maximale goothoogte is 4 meter en de maximale bouwhoogte is 8 meter. De maximale inhoud per woning is bepaald op 750 m3 en de woningen dienen een minimale afstand van 5 meter tot de erfgrens te hebben.

Het gezamenlijke oppervlakte van bijgebouwen is bepaald op 100 m2 per woning. Bijgebouwen dienen minmimaal 1 meter achter de voorgevel van de woning gebouwd te worden met een goothoogte van 3 meter en bouwhoogte van 6 meter.

Verdere informatie:

- De grond wordt schoon geleverd.
- De verkoopprijs is vrij op naam, daarmee is overdrachtsbelasting niet van toepassing.
- De verkoop is onder voorbehoud van gunning door de verkoper.
- De overdracht zal plaatsvinden bij Notariaat Pieltjes te Nunspeet.
Kenmerken
Overdracht
Vraagprijs
425.000 v.o.n.  
Bouw
Soort woonhuis
Bouwgrond  
Type woonhuis
Bouwgrond  
Oppervlakten en inhoud
1 / 15 foto's