9.3 9 ,3 73 reviews Alle reviews
Bovenweg 7A-B in 't Harde
275.000 k.k.
Plan een bezichtiging
Omschrijving
Voor deze bouwkavel hanteren wij een bieden-vanaf prijs. Biedingen vanaf € 275.000,- worden door verkoper serieus in overweging genomen.

Wij mogen u TE KOOP aanbieden, deze AANTREKKELIJKE BOUWKAVEL voor het bouwen van een BEDRIJFSPAND MET BEDRIJFSWONING aan de BOVENWEG OP ’T HARDE. Gelegen aan de rand van industrieterrein ‘de Koekoek’.

Industrieterrein ‘de Koekoek’ is ruim opgezet en bevat diverse bedrijven. Binnen enkele autominuten gelegen aan de A28 tussen Zwolle en Amersfoort.

Het perceel heeft een oppervlakte van 877 m2 waar een object van ongeveer 189 m2 gebruiksoppervlakte op de begane grond gebouwd mag worden. De eigenaar heeft alle bouwtekeningen, onderzoeken en vergunning gerealiseerd, waardoor u zo kunt beginnen met bouwen.

Op de eerste verdieping kan de bedrijfswoning worden gerealiseerd welke een oppervlakte heeft van ongeveer 150 m2. Hier kunt u eveneens een prachtig dakterras realiseren van meer dan 50 m2.

Op het terrein kunnen nog diverse parkeerplekken gerealiseerd worden. Al met al een unieke mogelijkheid om uw droom te verwezenlijken.

Heeft u vragen of heeft u interesse in deze bouwkavel, neem dan contact op met ons kantoor op telefoonnummer 0525-216001 of mail naar tharde@kok-heijkamp.nl
Kenmerken
Overdracht
Vraagprijs
275.000 k.k.  
Bouw
Soort woonhuis
Bouwgrond  
Type woonhuis
 
Bouwjaar
 
Oppervlakten en inhoud
Aantal kamers
 
Aantal slaapkamers
 
Perceelgrootte
m2  
Inhoud woning
m3  
Woonoppervlakte
m2