(0341) 467 000
Vandaag bereikbaar van 9:00 - 13:00
Marconiweg 29 in Nunspeet
Huurprijs op aanvraag
Plan een bezichtiging
Omschrijving

BEDRIJFS-/KANTOORRUIMTE TE HUUR (deelverhuur mogelijk)!

Wij bieden uw maar liefst 587 m2 (!) op het verzorgde bedrijventerrein Lepelingen te Nunspeet! De mogelijkheden voor de verhuur van dit pand zijn zeer divers te noemen!

Het betreft een veelzijdig pand die u kunt inrichten als kantoor, showroom, werkplaats, magazijn, opslag of een combinatie hiervan. Zowel de begane grond, als ruime verdieping, zijn eenvoudig naar wens in te richten.

Aan de voorzijde van het pand zijn twee aparte entreedeuren, een grote raampartij en overheaddeur gesitueerd. Beneden heeft u de mogelijkheid om een ruime showroom te realiseren, kantoorruimte en/of spreekkamers. Zowel de begane grond als de verdieping zijn voorzien van een toilet.

Naast alle pluspunten aan het riante object, mogen we natuurlijk de gunstige ligging niet vergeten! Het pand ligt aan de bekende Marconiweg van het verzorgde bedrijventerrein Lepelingen. 3 Parkeerplaatsen bieden parkeergelegenheid voor bezoekers.

Globale indeling is als volgt:

Het pand is voorzien van een bestraat voorterrein. Twee deuren bevinden zich aan de voorzijde van het pand. Bij één van de ingangen komt u direct binnen in een royale ruimte, ideaal in te richten als showroom. Een ruime opslag met garagedeur aan de voorzijde, een toilet en keukenblok en diverse af te sluiten ruimtes geven verder invulling aan de begane grond.

Twee vaste trappen geven toegang tot de verdieping van het pand. Een ruime indeling, met o.a. een ruimte van 157 m2, bieden veel mogelijkheden op de verdieping van dit pand. Het andere deel van de verdieping kunt u inrichten als kantoorruimte en beschikt net als de begane grond over een toilet.

Wat verder opvalt aan het pand zijn de grote raampartijen aan de voorzijde, bij zowel de begane grond als verdieping.

Het geheel is voorzien van alle comfort, zoals:
- Airco installatie
- Centrale verwarming
- Systeemplafond met verlichtingsarmaturen
- Vloerafwerkingen
- Data en telefoonaansluitingen
- Gebruiksoppervlakte: 587 m2

Lees meer
Kenmerken
Overdracht
Vraagprijs
Huurprijs op aanvraag  
Bouw
Soort woonhuis
 
Bouwjaar
0  
Oppervlakten en inhoud
Aantal kamers
0  
Aantal slaapkamers
0  
Perceelgrootte
0 m2  
Inhoud woning
0 m3  
Woonoppervlakte
0 m2  
Stel uw vraag!