9.2 9 ,2 72 reviews Alle reviews
Kering 2-0001 in Nunspeet
550 per maand
Plan een bezichtiging
Omschrijving
Op een fantastische zichtlocatie, in een NIEUW GEREALISEERD en representatief verzamelgebouw bieden wij u deze NIEUWE BEDRIJFSUNIT aan. Dit prachtig ontworpen, nieuwe verzamelgebouw is op bedrijventerrein De Kolk te Nunspeet gelegen waarbij deze unit op een perfecte zichtlocatie is gesitueerd. Met de A28 op korte rijafstand is ook de locatie goed te noemen. Van deze unit mogen wij u de bovenverdieping te huur aanbieden welke kan dienstdoen als kantoor- of opslagruimte.

Eigen entree middels loopdeur. Middels vaste trap is de verdieping bereikbaar welke is geschikt als kantoorruimte of opslagruimte. De bovenverdieping heeft een bruto vloeroppervlakte van 46,46 m2.

De unit is voorzien van stucwerk op de wanden, een warmtepomp en één parkeerplaats aan de voorzijde. Bij het huren in combinatie met het ondergedeelte of naastgelegen unit zijn meerdere parkeerplaatsen beschikbaar. Bij de oplevering wordt de unit voorzien van een systeemplafond met ledverlichting, afhankelijk van eventueel aan te brengen wanden e.d. Tevens wordt de unit voorzien van luchtverwarming/koeling en vloerverwarming op de verdieping.


Omschrijving unit 3:

• Uitstekende zichtlocatie;
• Representatief, nieuw verzamelgebouw;
• Entree middels loopdeur;
• Kantoor-/opslagruimte (46,46 m2) op de verdieping;
• Unit is/wordt voorzien van stucwerk, systeemplafonds, luchtverwarming/koeling, vloerverwarming, warmtepomp en 1 parkeerplaats.


Afmetingen en grootte:

• Bovenverdieping ca. 46,46 m2 groot;
• Bovenverdieping ca. 3,76M hoog.

Uw bedrijfsactiviteiten dienen in overeenstemming te zijn met het vigerende bestemmingsplan voor dit verzamelgebouw. Dit kan bij de gemeente getoetst te worden.

De huurprijs bedraagt € 550.- excl. w/e. Deze unit is eventueel in combinatie met naastgelegen unit te huur.
Kenmerken
Overdracht
Vraagprijs
550 per maand  
Bouw
Soort woonhuis
Bedrijfsruimte  
Type woonhuis
 
Bouwjaar
 
Oppervlakten en inhoud
Aantal kamers
 
Aantal slaapkamers
 
Perceelgrootte
m2  
Inhoud woning
m3  
Woonoppervlakte
m2