9.2 9 ,2 72 reviews Alle reviews
Kering 2 in Nunspeet
1.000 per maand
Plan een bezichtiging
Omschrijving
Op een fantastische zichtlocatie, in een NIEUW GEREALISEERD en representatief verzamelgebouw bieden wij u deze NIEUWE BEDRIJFSUNIT aan. Het verzamelgebouw is op bedrijventerrein De Kolk te Nunspeet gelegen waarbij deze unit op een perfecte zichtlocatie is gesitueerd Met de A28 op korte rijafstand is ook de locatie goed te noemen. De unit is onderverdeeld in een opslag-/werk-/showroomruimte op de begane grond en een bovenverdieping welke als kantoor of werkruimte geschikt is.

Eigen entree middels loopdeur en roldeur. De begane grond heeft een bruto vloeroppervlakte van 46,10 m2 en is geschikt als opslag-/werk-/showroomruimte. Middels vaste trap is de verdieping bereikbaar welke is geschikt als kantoorruimte of opslagruimte. De bovenverdieping heeft een bruto vloeroppervlakte van 46,10 m2.

De unit is voorzien van stucwerk op de wanden, een warmtepomp en 2 eigen parkeerplaatsen aan de voorzijde. Bij de oplevering wordt de unit voorzien van een systeemplafond met verlichting, afhankelijk van eventueel aan te brengen wanden e.d. Tevens wordt de unit voorzien van luchtverwarming/koeling en vloerverwarming op de verdieping.


Omschrijving unit 4:

• Uitstekende zichtlocatie;
• Representatief, nieuw verzamelgebouw;
• Entree middels loopdeur en roldeur;
• Opslag-/werk-/showroomruimte (46,10 m2) op de begane grond;
• Kantoor-/opslagruimte (46,10 m2) op de verdieping;
• Unit is/wordt voorzien van stucwerk, systeemplafonds, luchtverwarming/koeling, vloerverwarming, warmtepomp en 2 parkeerplaatsen.


Afmetingen en grootte:

• Totale oppervlakte ca. 92,20 m2;
• Benedenverdieping ca. 46,10 m2 en 4,15M hoog;
• Bovenverdieping ca. 46,10 m2 en 3,54M hoog.

Uw bedrijfsactiviteiten dienen in overeenstemming te zijn met het vigerende bestemmingsplan voor dit verzamelgebouw. Dit kan bij de gemeente getoetst te worden.

De totale huurprijs bedraagt € 1.000,- excl. w/e. Deze unit is eventueel in combinatie met (het bovengedeelte van) naastgelegen unit te huur.
Kenmerken
Overdracht
Vraagprijs
1.000 per maand  
Bouw
Soort woonhuis
Bedrijfsruimte  
Type woonhuis
 
Bouwjaar
 
Oppervlakten en inhoud
Aantal kamers
 
Aantal slaapkamers
 
Perceelgrootte
m2  
Inhoud woning
m3  
Woonoppervlakte
m2