9.2 9 ,2 72 reviews Alle reviews
Ds. Martiniuslaan 6B in Nunspeet
Prijs op aanvraag
Plan een bezichtiging
Verhuurd
Omschrijving
Het centrale punt van (winkelend) Nunspeet is uiteraard het MARKTPLEIN. Het marktplein waaraan gevestigd het gemeentehuis, diverse gezellige winkels en horecagelegenheden.

Op het marktplein wordt op donderdag de wekelijkse markt gehouden waar uit de wijde omtrek bezoekers op af komen. En niet alleen op de marktdag, nee, het centrum van Nunspeet vervult een streekfunctie. Het marktplein is in 2013 volledig heringericht met o.a. een prachtig verlichte waterpartij met fontein.

Aan dit gezellige marktplein, op A-locatie gelegen, bieden wij u te huur aan een prachtige WINKELRUIMTE van maar liefst 202m2.

Met winkelketens als de Intertoys, Het IJscafé, Pearle, Op = Op Voordeelshop, Wibra, Kruidvat, Xenos, etc. als “buren”! Kortom: een locatie en object wat garant staat voor succesvol ondernemen!

Het pand zelf beschikt over een royale etalage (frontbreedte object ca. 7.60), een eigen meterkast, toilet en pantry. Tevens is het pand voorzien van een (zij)entree, waardoor bevoorrading “van achteruit” mogelijk is.

Wanden en plafonds geheel naar eigen idee en in overleg met verhuurder te bepalen.


Het geheel heeft bestemming detailhandel. Tevens (onder voorbehoud) horeca mogelijk.
Huurperiode: in overleg met verhuurder te bepalen.
Huursom: € 2.750,00 per maand, excl. BTW en G/E/W.
Kenmerken
Overdracht
Vraagprijs
Prijs op aanvraag  
Bouw
Soort woonhuis
Winkelruimte  
Type woonhuis
 
Bouwjaar
 
Oppervlakten en inhoud
Aantal kamers
 
Aantal slaapkamers
 
Perceelgrootte
m2  
Inhoud woning
m3  
Woonoppervlakte
m2