9.3 9 ,3 91 reviews Alle reviews
Dorpsstraat 23 in Nunspeet
Prijs op aanvraag
Plan een bezichtiging
Verhuurd
Omschrijving
NUNSPEET, DORPSSTRAAT 23

Op een fantastische A1 locatie in hartje centrum bieden wij u te huur aan deze prachtige WINKELRUIMTE van ca. 240 m2 met frontbreedte van maar liefst 10 meter en een fantastische uitstraling en ligging.

Deze winkelruimte, met praktische indeling en fraaie uitstraling en ligt in het wandelgebied van het autovrije centrum van Nunspeet. In deze hoofd-winkelstraat zijn onder andere winkelketens Bruna, Xenos, Primera, The Phone House, gevestigd, alsmede (lokaal) overbekende winkels, zoals Bakkerij van Dongen en Osinga kantoor-/boekhandel.
Bovendien beschikt de winkel over een zij-entree en een royale verdieping, perfect voor bevoorrading en opslag van voorraden.

Kortom: uniek object!

INDELING:

De entree van de winkelruimte is voorzien van automatische schuifdeuren met daarboven een heater. De vloer is thans afgewerkt met laminaat en het plafond door middel van een systeemplafond met inbouwverlichting. Tevens in plafond aangebracht een tweetal heaters en een tweetal airco-units.
Achter in het winkelgedeelte aan linker- en rechterzijde nog een tweetal inpandige magazijnruimten.

Zoals gemeld is de winkel tevens bereikbaar door middel van een zij-entree (personeelsingang). Hier betreedt u een hal waar geplaatst een toiletruimte, kitchenette en trapopgang naar verdieping.

De royale verdieping is uitermate geschikt voor opslag van voorraden. Thans is deze ingedeeld in een drietal grote ruimten, waarvan 1 dienst doet als kantine/personeelsruimte.

Tevens is het pand uiteraard voorzien van een dagkeuken en toiletruimte. Airco aanwezig.

Huursom: prijs op aanvraag
Huurtermijn: in overleg.
Kenmerken
Overdracht
Vraagprijs
Prijs op aanvraag  
Bouw
Soort woonhuis
Winkelruimte  
Type woonhuis
 
Bouwjaar
 
Oppervlakten en inhoud
Aantal kamers
 
Aantal slaapkamers
 
Perceelgrootte
m2  
Inhoud woning
m3  
Woonoppervlakte
m2