9.3 9 ,3 73 reviews Alle reviews
Uddelerweg 6 in Elspeet
Prijs op aanvraag
Plan een bezichtiging
Verhuurd
Omschrijving
UDDELERWEG 6 TE ELSPEET

“DE ZWAAN”

In hartje centrum, op een fantastische (zicht)locatie met zeer veel traffic, bieden wij u aan dit KARAKTERISTIEKE BEDRIJFSPAND met BOVENWONING.

Dit unieke pand is voor diverse doeleinden geschikt en staat garant voor een succesvolle bedrijfsvoering.

Het schitterende pand is recent aan buitenzijde geheel gerenoveerd en heeft thans weer de uitstraling en allure zoals het had in het rijke verleden.


Even een stukje van het verleden:

Hotel De Zwaan, voorheen bekend als Alijt Aartsgoed of Juffersgoed, aan de Uddelerweg 8. De originele herberg ging in 1882 in vlammen op. Er werd een nieuwe herberg gebouwd waarvan Gerrit Bossenbroek eigenaar werd, die de eigendom in 1891 overdroeg aan Aart Mouw die getrouwd was met Gerdina "Dientje" Mouw-Rekers. Rond die tijd heette de herberg pensioen Mouw. Aart Mouw overleed in 1911 en Hendrik Heerdink werd de nieuwe eigenaar. Hij maakte van de herberg een echt hotel: hotel De Zwaan. In 1924 nam Gerrit van Rhee, een neef van Heerdink, het hotel over. Tot 2003 kende het hotel verschillende eigenaren, waaronder niet in de laatste plaats de familie Van den Berg van 1958 tot 1992. Tot voor kort was in het gebouw een winkel voor woningdecoratie gevestigd.


De huidige eigenaren hebben het pand recent extern weer in volle glorie teruggebracht met authentieke detail, kleurstelling etc.

Thans bieden wij te huur aan:

Complete pand, bestaande uit een kelder, begane grond en 2 verdiepingen. Op het pand rust de bestemming “GEMENGD’ , derhalve voor vele doeleinden geschikt.
Het pand bestaat uit 3 bouwlagen en een kleine(re) kelder, te weten:

- Kelderruimte van ca. 20m2.
- Begane grond: ca. 320m2 bestaande uit diverse ruimten, met elkaar verbonden met veel authentieke elementen.
- 1e Verdieping: groot ca. 187m2 (woonopp.) bestaande uit 9 vertrekken, waaronder woonkeuken, badkamer en diverse slaapkamers.
- 2e Verdieping: groot ca. 76m2 (woonopp.) verdeeld over diverse (slaap)vertrekken.


Intern dient het geheel aangepast te worden (gerenoveerd i.c.m. gemoderniseerd). Gelet op de diversiteit van mogelijkheden inzake gebruik van het pand is dit door verhuurder niet uitgevoerd. Een unieke mogelijkheid om het object geheel naar eigen gebruik en wens uit te voeren!


HUURSOM: op aanvraag
Kenmerken
Overdracht
Vraagprijs
Prijs op aanvraag  
Bouw
Soort woonhuis
Bedrijfsruimte  
Type woonhuis
 
Bouwjaar
 
Oppervlakten en inhoud
Aantal kamers
 
Aantal slaapkamers
 
Perceelgrootte
m2  
Inhoud woning
m3  
Woonoppervlakte
m2