9.4
9489 reviews
Bekijk alle

Joanne van de Ridder

is aan het typen..

Goedemiddag, kan ik u ergens mee helpen?

1

Perceel agrarische grond

Molenweg te Elspeet

Perceel grond | Ca. 1.900 m2 | Bestemming Agrarisch | Prachtige locatie

Dit perceel grond (gemeente Nunspeet, sectie F, perceelnummer 6172) wordt bij inschrijving verkocht. U kunt uw bod indienen tot en met vrijdag 31 mei 2024 bij Kok & Heijkamp Makelaars via het e-mailadres: info@kok-heijkamp.nl. Er is geen vraagprijs vastgesteld.

Op een prachtige locatie naast de molen van Elspeet, gelegen tussen de Molenweg en de Oude Hof, bieden wij u hierbij een perceel grond aan van ca. 1.900 m2 met een agrarische bestemming.

Hoewel de bestemming agrarisch is, zou het een prachtige locatie zijn om een aantal woningen te bouwen. Hiervoor zijn er op dit moment echter geen aanwijzingen of toestemmingen vanuit de Gemeente Nunspeet. Daarnaast moet er rekening mee gehouden worden dat dit perceel grond binnen de molenbiotoop valt.

De locatie naast de molen is prachtig, op loopafstand van de uitgestrekte bossen en heidevelden maar ook dichtbij de dorpskern van Elspeet.

Wanneer u het perceel grond bekijkt is het belangrijk om te vermelden dat er aan de zijde van de Molenweg een strook grond van ca. 20 x 10 meter zal worden toegevoegd aan de Molenweg 2. Deze meters zijn verrekend met de grootte die hierbij aangeboden wordt.

Daarnaast zal er in de te sluiten koopovereenkomst een clausule worden opgenomen dat wanneer dit perceel grond voor 31 mei 2039 de bestemming Wonen zal krijgen, er een verrekening zal plaatsvinden tot een nader overeen te komen bedrag.


Impressies perceel grondWilt u meer weten?. info@kok@heijkamp.nl of stel hier eenvoudig uw vraag.