9.3
9390 reviews
Bekijk alle

Joanne van de Ridder

is aan het typen..

Goedenacht, kan ik u ergens mee helpen?

1

Nieuwbouwproject De Kijktuinhof

De inschrijving is gesloten. Bij interesse

Worden uw contactgegevens aan de reservelijst toegevoegd.

VERKOOP JE HUIS EN HUUR TERUG...

comfortabel wonen in een duurzaam en LEVENSLOOPBESTENDIGE WONING

De inschrijving is gesloten. Bij interesse worden uw contactgegevens aan de reservelijst toegevoegd.
​​​​​​​

Op een prachtige locatie, aan de rand van Nunspeet wordt in samenwerking met Van Klompenburg Bouw, op het voormalige terrein van de Kijktuinen iets unieks gerealiseerd;


18 levensloopbestendige huurwoningen in ‘De Kijktuinhof’. Comfort, duurzaamheid en gelijkvloers wonen komen hier samen!


In dit kleinschalig nieuwbouwproject ligt uw kans om op een prettige manier te wonen. Heeft u op dit moment een koopwoning maar wilt u de vrijheid van een huurwoning? Wilt u zich geen zorgen meer maken over onderhoud en de kosten van een eigen woning? Of wilt u de waarde die vastzit in uw eigen woning gebruiken voor andere doeleinden? Dan is dit uw kans!


Met een huurwoning in ‘De Kijktuinhof’ bent u niet gebonden aan een 'standaard woning'. Hier wordt u namelijk de vrijheid geboden om de woning helemaal naar eigen wens verder aan te kleden en aan te passen. Bouwbedrijf Van Klompenburg in Nunspeet biedt u opties aan om de woning helemaal voor uw situatie geschikt te maken. Denk aan een dakkapel, ingerichte 1e verdieping, meer zonnepanelen, een uitgebreide keuken, enz… Met recht, wonen zonder zorgen.

Iedere woning heeft een heerlijke tuin. De woningen worden uiteraard duurzaam gerealiseerd middels de huidige normen (gasloos). ‘De Kijktuinhof’ is helemaal klaar voor de toekomst!


Comfortabel en duurzaam:


De woningen worden met een eenvoudige badkamer en toilet uitgevoerd, waarbij er keuze in de betegeling en uitvoering is. Tevens worden de woning met een eenvoudige keuken opgeleverd, maar ook daarin heeft u als huurder de mogelijkheid om deze te personaliseren en uit te breiden. Aannemersbedrijf Van Klompenburg uit Nunspeet verzorgd de bouw van de woningen en kan middels maatwerk persoonlijke wensen in het bouwproces meenemen.


Alle woningen worden wordt gasloos gebouwd. Dit betekend dat u helemaal klaar bent voor de toekomst. Iedere woning wordt voorzien van een warmtepomp en volledige vloerverwarming. Op het dak worden zonnepanelen gelegd, waarbij tevens de mogelijkheid bestaat om deze uit te breiden.


Gunstige ligging:


De woningen staan op een perceel van minimaal 143 m2 waarbij u de beschikking heeft over een berging in de achtertuin. De tuin kunt u naar eigen idee inrichten. Ook hierin heeft Van Klompenburg Bouw de mogelijkheid om u hierin te ontzorgen.


De fraaie uitstraling van de woningen wordt vergroot door de bestaande bomen en overig groen in de wijk. Tevens worden er voldoende parkeerplaatsen gerealiseerd.
Op zeer korte afstand bereikt u onder andere de supermarkten, de Keurslager en vervolgens de rest van de centrumvoorzieningen.

Verdere informatie:


- De verhuur zal geschieden onder voorbehoud van gunning door de verhuurder;
- Aannemersbedrijf Van Klompenburg uit Nunspeet gaat de bouw realiseren;

- Het vloeroppervlak van de woningen bedraagt ca. 85 m2.

- Omdat de woningen sociale huurwoningen betreffen, worden er eisen gesteld aan de

huurders. Huishoudens met een inkomen dat ligt op maximaal 1,5 keer de DAEB-norm worden als doelgroep aangemerkt. Deze norm is voor een eenpersoonshuishouden maximaal € 66.053,- per jaar en voor een meerpersoonshuishouden maximaal € 72.938,- per jaar. Voor het inkomen wordt gekeken naar de inkomensopgave van het kalenderjaar voorafgaand aan de datum waarop de inschrijfperiode voor de huurwoning is gestart.
- Wanneer u binnen 5 jaar besluit te verhuizen, vergoedt de eigenaar van de huurwoningen een gedeelte van de gekozen opties die u als huurder door Bouwbedrijf Van Klompenburg heeft laten uitvoeren. De hoogte van deze verrekening is als volgt: Verhuizing binnen 3 jaar: 50% van uw investering vergoed; Verhuizing binnen 4 jaar: 25% van uw investering vergoed; Verhuizing binnen 5 jaar: 12,5% van uw investering vergoed.

Verhuur: bij interesse in één van de huurwoningen in 'De Kijktuinhof' kunt u zich tot 15 januari om 16.00 uur inschrijven bij Kok & Heijkamp Makelaars. De omgevingsvergunning voor de bouw van de woningen zijn reeds afgegeven. De start bouw staat onder voorbehoud gepland in het 1e kwartaal van 2024.


Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor in Nunspeet, telefoonnummer 0341-467 000.

De ideale combinatie van gelijkvloers, duurzaam en natuur!


In alle rust genieten van uw woning met heerlijke tuin of de levendigheid van het centrum opzoeken als u er behoefte aan heeft. Vanuit ‘De Kijktuinhof’ is het sfeervolle dorpscentrum van Nunspeet met een divers aanbod aan winkels, gezellige terrasjes en restaurantjes goed te bereiken.


Door haar ligging op de Noord-West Veluwe is Nunspeet omringd door natuur in vele variaties; uitgestrekte bossen, prachtige heidevelden en de weidevelden richting het Veluwemeer. Ontdek de fiets- en wandelpaden in en rondom Nunspeet, een aantrekkelijke gemeente om te wonen, werken en recreëren. Bovendien een kunstzinnig dorp waarbij de omliggende natuur door de tijd een inspiratie heeft betekend voor vele kunstenaars. En ook nu is er nog een levendige kunstbeoefening en kunstaanbod in de vorm van opleidingen en musea.


Met het theater Veluvine beschikt Nunspeet over een prachtig podium waar de verschillende kunstvormen samenkomen. Een bruisend dorp met ‘stadse’ voorzieningen midden op de Veluwe met goede openbaar vervoer voorzieningen centraal gelegen in het land. De directe aansluiting op de snelweg A28 maakt dat u snel richting grotere steden als Harderwijk, Zwolle en Amersfoort bent. Ook het NS station van Nunspeet en diverse busverbindingen dragen bij aan deze uitstekende bereikbaarheid.


Project de Kijktuinhof


Voor de verhuur van de woningen in De Kijktuinhof is bewust gekozen voor Kok & Heijkamp Makelaars. Dit vanwege de lokale kennis en betrokkenheid bij Nunspeet, de ruime ervaring bij verkoop en verhuur van nieuwbouw-projecten en de expertise van de medewerkers.


Heeft u interesse in één van deze woningen? Dan is het tijd om na te denken wat de waarde van uw huidige woning is. Kok & Heijkamp Makelaars komt graag bij u langs voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling. Door het overgrote marktaandeel in de regio, de jarenlange verkoopervaring en het grote aantal ingeschreven woningzoekenden weten wij keer op keer koper en verkoper aan elkaar te verbinden.


wonen nabij het dorpscentrum

Klik bovenstaand voor download

Klik bovenstaand voor download

Klik bovenstaand voor download

Impressie De KijktuinhofWilt u meer weten?. info@kok-heijkamp.nl of stel hier eenvoudig uw vraag.