9.4
9487 reviews
Bekijk alle

Joanne van de Ridder

is aan het typen..

Goedenavond, kan ik u ergens mee helpen?

1

Nieuwbouwproject

Bouwkavels in doornspijk
Berkenweg, grenzend aan de zandverstuiving

Unieke kans voor realisatie van uw energieneutrale woning

Bouwkavels aan de Zandverstuiving

Unieke kans, zeer zeldzaam aanbod! Bouwkavels op een unieke locatie.


Direct grenzend aan de zandverstuiving in Doornspijk mogen wij u meerdere bouwkavels aanbieden. De bouwkavels zijn in totaal ca. 1.000 m2 groot. De ligging van deze kavels is buitengewoon mooi en het bos, de heide en de zandverstuiving zijn letterlijk uw voor- en achtertuin. Op wandelafstand vindt u daarnaast een park met zebra's, kamelen en exotische dieren..

Heeft u de wens om vrijstaand te wonen en te bouwen op een natuurrijke locatie?
Bent u op zoek naar de comfort en de energiezuinigheid van een gasloos en wellicht zelfs energieneutrale woning? Aan de Berkenweg kan uw wens werkelijkheid worden!


Direct grenzend aan de aangeboden bouwkavels staat verouderde verbouwing wat in de toekomst eveneens zal plaatsmaken voor de bouw van twee vrijstaande woningen. Zo ontstaat een eenheid aan hoogwaardige vrijstaande woningen.


Bouwregels: ​​​​​​​


Op het plangebied rust de enkelbestemming Wonen. Woningen mogen uitsluitend binnen bouwvlakken worden gebouwd. Bij Kok & Heijkamp Makelaars ligt hiervan een overzichtstekening ter inzage. De maximale goothoogte is 4 meter en de maximale bouwhoogte is 8 meter. De maximale inhoud per woning is bepaald op 750 m3 en de woningen dienen een minimale afstand van 5 meter tot de erfgrens te hebben.


Het gezamenlijke oppervlakte van bijgebouwen is bepaald op 100 m2 per woning. Bijgebouwen dienen minmimaal 1 meter achter de voorgevel van de woning gebouwd te worden met een goothoogte van 3 meter en bouwhoogte van 6 meter.


Verdere informatie:

- De grond wordt schoon geleverd.


- Alle verkoopprijzen zijn vrij op naam, daarmee is overdrachtsbelasting niet van toepassing. Kosten voor bouwrijp maken zijn voor rekening van de koper.


- De verkoop is onder voorbehoud van gunning door de verkoper.


- De overdracht zal plaatsvinden bij Notariaat Pieltjes te Nunspeet.

Doornspijk, dat is waar het heerlijk wonen is!


Op de locatie waar u de bouwkavels aangeboden worden, stonden voorheen stacaravans en verouderde bebouwing. Met de bouw van deze vrijstaande woningen krijgt de omgeving een belangrijke landschappelijke opwaardering.

In de omgeving van de aangeboden kavels staan meerdere vrijstaande woningen. De nieuw te bouwen woningen passen daarmee goed in de bestaande omgeving. Vanuit de achtertuin loopt u direct de zandverstuiving op of het bos in, met recht een unieke locatie!


2 vrijstaande kavels

2 bouwkavels voor vrijstaande woningen


€ 425.000,- V.O.N.
€ 450.000,- V.O.N.
in verkoop namens:

Harry Frens Vastgoed B.V. uit Doornspijk

Wilt u meer weten?. info@kok@heijkamp.nl of stel hier eenvoudig uw vraag.