(0341) 467 000
Vandaag bereikbaar van 8:30 - 21:00

Woon Magazine

Volop inspiratie

Het Kok & Heijkamp woonmagazine

Huis-aan-huis inspiratie voor iedereen


20.000 exemplaren in de hele regio

Kok & Heijkamp probeert een goede relatie te onderhouden met alle huishoudens in de regio. Daarom geven we elke 2 maanden het gratis huis-aan-huismagazine Woon uit. Maar liefst 20.000 exemplaren verspreid in de gemeenten Nunspeet en Elburg en de directe omstreken. Het is een magazine met een regionaal tintje, met historische verhalen, binnenkijken in huizen van onze klanten, recepten, styling-ideeën en DHZ-tips. Plus natuurlijk nieuws over onze organisatie, als dat er mocht zijn.Huizen verkopen doe je zó!

Behalve promotie voor onze eigen organisatie en onze regionale betrokkenheid is Woon natuurlijk ook bedoeld voor onze verkopende klanten. Hun huis komt via Woon bij 20.000 potentiële kopers over de vloer. Zeker als je bedenkt dat 80% van de huizen worden verkocht aan iemand uit de eigen regio, geeft Woon onze verkopers dus meer kans op succes.

Adverteren in Woon?

We delen ons succes met andere bedrijven

Ons magazine is ook interessant voor andere bedrijven in de regio, die in Woon kunnen adverteren om zo ook een groot publiek te bereiken. Naast 'woon-gerichte' adverteerders mag Woon ook steeds vaker reclame maken voor bedrijven uit andere branches, zoals opticiens en kledingwinkels. We houden scherp in de gaten dat er niet ál te veel advertenties in komen te staan, want het moet wel een léésblad blijven, en geen folder. Gezien de populariteit van Woon weten we het evenwicht tot nu toe goed te bewaren. Overigens kunt u de oudere nummers van Woon ook online bekijken in ons Woon-archief. Meer weten over Woon? Wij staan altijd open voor tips, ideeën voor artikelen of samenwerking met commerciële partners. De contactpersoon voor Woon is Nico van der Heiden, telefoon 0341-467 000.

Stel uw vraag!