(0341) 467 000
Vandaag bereikbaar van 8:30 - 21:00

Stille verkoop
​​​​​​​
Onzichtbaar zichtbaar

Soms wilt u de verkoop van uw woning nog niet direct aan de grote klok hangen. U kunt uw woning dan bij ons aanbieden in de ‘stille verkoop’. Dit betekent dat uw woning niet aangeboden zal worden op internet, niet zichtbaar zal zijn in onze etalages en geen ‘Te Koop-bord’ in uw tuin zal staan. Alleen onze makelaars zullen op de hoogte zijn van uw verhuisplannen. Kok & Heijkamp Makelaars ontmoet als grootste makelaar van de regio een groot aantal woningzoekenden. Ons woningzoekendenbestand wordt dagelijks aangevuld. Uit dit bestand kan de koper van uw woning komen!


Werkwijze
Eén van onze vier makelaars komt graag bij u langs en licht onze werkwijze toe. U bespreekt samen met hem uw wensen en vervolgens gaat hij op zoek naar de ideale koper voor uw woning. Wanneer hij een goede match zal vinden, brengt hij u hiervan op de hoogte en zal tevens de bezichtiging verzorgen. Stapt u tijdens het proces toch liever over naar een actieve verkoop? Die stap is snel gemaakt. Binnen twee weken zal uw woning alsnog zowel online als offline zichtbaar zijn voor álle potentiële kopers.

Wilt u uw woning in de stille verkoop aanbieden? Wij lichten graag ons werkwijze toe. Vraag een gratis en vrijblijvende waardebepaling aan van uw woning. 

Stel uw vraag!