(0341) 467 000
Op dit moment zijn wij gesloten.

Stille verkoop
​​​​​​​
Onzichtbaar zichtbaar

Soms wilt u de verkoop van uw woning nog niet direct aan de grote klok hangen. U kunt uw woning dan bij ons aanbieden in de ‘stille verkoop’. Dit betekent dat uw woning niet aangeboden zal worden op internet, niet zichtbaar zal zijn in onze etalages en geen ‘Te Koop-bord’ in uw tuin zal staan. Alleen onze makelaars zullen op de hoogte zijn van uw verhuisplannen. Kok & Heijkamp Makelaars ontmoet als grootste makelaar van de regio een groot aantal woningzoekenden. Ons woningzoekendenbestand wordt dagelijks aangevuld. Uit dit bestand kan de koper van uw woning komen!


Werkwijze
Eén van onze vier makelaars komt graag bij u langs en licht onze werkwijze toe. U bespreekt samen met hem uw wensen en vervolgens gaat hij op zoek naar de ideale koper voor uw woning. Wanneer hij een goede match zal vinden, brengt hij u hiervan op de hoogte en zal tevens de bezichtiging verzorgen. Stapt u tijdens het proces toch liever over naar een actieve verkoop? Die stap is snel gemaakt. Binnen twee weken zal uw woning alsnog zowel online als offline zichtbaar zijn voor álle potentiële kopers.

Wilt u uw woning in de stille verkoop aanbieden? Wij lichten graag ons werkwijze toe. Vraag een gratis en vrijblijvende waardebepaling aan van uw woning. 

Woningen in de stille verkoop bij Kok & Heijkamp Makelaars:

Pand 1

Plaats: Nunspeet, Brouwerskamp
Type woning: Uitgebouwde twee-onder-één-kap-woning met royale en privacy volle tuin.
Kenmerken: Gelegen aan een rustige straat en centraal ten opzichte van het centrum, bieden wij u een karakteristieke woning. De aantrekkelijke woning beschikt over maar liefst vijf slaapkamers en is aan de achterzijde uitgebouwd, waar een keuken en bijkeuken is gerealiseerd. Aangrenzend vindt u tevens een riante bergruimte met vliering. Daarnaast is de twee-onder-één-kap-woning voorzien van een verzorgde, royale en privacy volle tuin waar altijd een plekje in de zon te vinden is.
Perceel: 319 m2
Inhoud: ca. 513 m3 (incl. berging)
Bouwjaar: 1959
Vraagprijs: ca. € 369.000,- k.k.

Pand 2

Plaats: Elspeet
Type woning: Royaal uitgebouwde twee-onder-één-kap-woning in woonwijk met vrijstaande garage en overkapping. 
Kenmerken: De woning is zowel in- als extern mooi afgewerkt. Door de grote uitbouw aan de achterzijde zijn er een prachtige, ruime woonkeuken, een wasruimte en een werkkamer ontstaan. Er zijn vier ruime slaapkamers aanwezig op de verdiepingen. De woning is mooi gelegen. Aan de voorzijde kijkt u uit op een ruim opgezette speelweide en gemeentelijk groen.
Perceel: 260 m2
Inhoud: 488 m3
Bouwjaar: 1970
Vraagprijs: € 295.000,- k.k.

Pand 3

Plaats: Nunspeet, Westeinde
Type woning: Hoekwoning, uitgebouwd aan de achterzijde en een garage.
Kenmerken: Op aantrekkelijke woonlocatie, in een kindvriendelijke woonwijk, bieden wij u aan deze ruime HOEKWONING. De woning is van binnen ruim opgezet met praktische ruimtes. De keuken is in de uitbouw aan de achterzijde geplaatst. Ook beschikt het geheel over een aanzienlijk aantal zonnepanelen waardoor de huidige bewoner de energiekosten neutraal houdt. Verder is er nog een garage aanwezig en een blokhut.
Perceel: 322 m2
Bouwjaar: ca. 1980
Vraagprijs: € 275.000,- k.k.

Pand 4

Plaats: Nunspeet, Oosterlaan
Type woning:
 Volledig gerenoveerde rietgedekte woonboerderij met bakhuis
Kenmerken:
Midden in een mooie groene wijk, nabij het centrum, de bossen en het openbaar vervoer bieden wij u aan een prachtige, recent volledig in stijl gerenoveerde RIETGEDEKTE WOONBOERDERIJ waarbij eiken houten gebinten en eiken houten afwerking de boventoon voeren. Kosten nog moeite zijn gespaard gebleven om deze, oorspronkelijk rond 1775 gebouwde woonboerderij, de allure te geven die hoort bij dit soort objecten.

De woning beschikt over een woonkeuken, loungekamer, woonkamer en badkamer op de begane grond en 2 slaapkamers op de verdieping. De loungekamer is prima in te richten als royale slaapkamer. Daarnaast staat er een gerenoveerd bakhuis bij de woning, een royale schuur en een tuinhuisje.
​​​​​​​Perceel:
1.035 m2
Bouwjaar: Oorspronkelijk 1775 / Renovatiejaar 2017
Vraagprijs: € 499.000,-

Heeft u interesse in een van bovenstaande woningen?

Of wilt u meer informatie over betreffende woning ontvangen?

Bel onze vestiging in Nunspeet: 0341-467 000.  

Stel uw vraag!