(0341) 467 000
Vandaag bereikbaar van 9:00 - 13:00

Stille verkoop
​​​​​​​
Onzichtbaar zichtbaar

Soms wilt u de verkoop van uw woning nog niet direct aan de grote klok hangen. U kunt uw woning dan bij ons aanbieden in de ‘stille verkoop’. Dit betekent dat uw woning niet aangeboden zal worden op internet, niet zichtbaar zal zijn in onze etalages en geen ‘Te Koop-bord’ in uw tuin zal staan. Alleen onze makelaars zullen op de hoogte zijn van uw verhuisplannen. Kok & Heijkamp Makelaars ontmoet als grootste makelaar van de regio een groot aantal woningzoekenden. Ons woningzoekendenbestand wordt dagelijks aangevuld. Uit dit bestand kan de koper van uw woning komen!


Werkwijze
Eén van onze vier makelaars komt graag bij u langs en licht onze werkwijze toe. U bespreekt samen met hem uw wensen en vervolgens gaat hij op zoek naar de ideale koper voor uw woning. Wanneer hij een goede match zal vinden, brengt hij u hiervan op de hoogte en zal tevens de bezichtiging verzorgen. Stapt u tijdens het proces toch liever over naar een actieve verkoop? Die stap is snel gemaakt. Binnen twee weken zal uw woning alsnog zowel online als offline zichtbaar zijn voor álle potentiële kopers.

Wilt u uw woning in de stille verkoop aanbieden? Wij lichten graag ons werkwijze toe. Vraag een gratis en vrijblijvende waardebepaling aan van uw woning. 

Woningen in de stille verkoop bij Kok & Heijkamp Makelaars:

Pand 1

Plaats: Nunspeet, wijk Oenenburg
Type woning: Goed onderhouden hoekwoning met berging op rustige locatie.
Kenmerken: De woning beschikt over een royale woonkamer, gesloten keuken, vier royale slaapkamers, een nette badkamer en een nette toilet.​​​​​​​
Perceel: 214 m2
Inhoud: ca. 450 m3
Bouwjaar: jaren '70
Oplevering: ca. juli 2018
Vraagprijs: ca. € 229.000,- k.k.

Pand 2

Plaats: Nunspeet, Spoorlaan
Type woning: Uitgebouwde 2/1 kapwoning met een extra ruime garage.
​​​​​​​Kenmerken: Verscholen in het groen, treft u deze karakteristieke, uitgebouwde 2/1 kapwoning. Deze jaren ’30 woning is in de loop der jaren flink uitgebouwd, zo is er een dwarskap geplaatst met een extra aanbouw op de begane grond. Ook is er aan de achterzijde een uitbouw gerealiseerd die voor extra leefruimte zorgt. Naast de woning staat een royale garage van bijna 13 meter lang en 4,5 meter breed.
Perceel: 455 m2
Bouwjaar: ca. 1930
Vraagprijs: € 379.000,- k.k.

Pand 3

Plaats: Nunspeet, Brouwerskamp
Type woning: Uitgebouwde twee-onder-één-kap-woning met royale en privacy volle tuin.
Kenmerken: Gelegen aan een rustige straat en centraal ten opzichte van het centrum, bieden wij u een karakteristieke woning. De aantrekkelijke woning beschikt over maar liefst vijf slaapkamers en is aan de achterzijde uitgebouwd, waar een keuken en bijkeuken is gerealiseerd. Aangrenzend vindt u tevens een riante bergruimte met vliering. Daarnaast is de twee-onder-één-kap-woning voorzien van een verzorgde, royale en privacy volle tuin waar altijd een plekje in de zon te vinden is.
Perceel: 
319 m2
Inhoud: ca. 513 m3 (incl. berging)
Bouwjaar: 1959
Vraagprijs: ca. € 369.000,- k.k.


Heeft u interesse in een van bovenstaande woningen?

Of wilt u meer informatie over betreffende woning ontvangen?

Bel onze vestiging in Nunspeet: 0341-467 000.  

Stel uw vraag!