(0341) 467 000
Op dit moment zijn wij gesloten.
Westerlaan 11 in Nunspeet
Verkocht
Plan een bezichtiging
Omschrijving

Wonen in het CENTRUM van Nunspeet? En zin om een woning naar uw eigen zin te verbouwen en af te werken? Dan bieden wij u hierbij deze 2/1 KAPWONING met NIEUWE, ROYALE GARAGE op een perceel van maar liefst 495 m2! En dat in het centrum…

De huidige eigenaar kocht dit pand 2 jaar terug met als doel deze woning helemaal naar zijn zin te verbouwen. Hij begon eerst met de bouw van een prachtige, royale en volledig geïsoleerde schuur met verdieping (inclusief 4 dakramen). Vervolgens is er een start gemaakt met een royale uitbouw van ruim 5 meter. Door omstandigheden is er echter een wending gekomen in het leven van de eigenaar waardoor hij besloten heeft de woning te koop aan te bieden.

Westerlaan 11 is een UNIEKE WONING! Naast de CENTRALE LIGGING en RIANTE TUIN op het zuiden, heeft de woning een AUTHENTIEKE UITSTRALING. De UITBOUW aan de achterzijde van de woning creëert daarbij veel extra inhoud en maakt de woning interessant voor de handige starter of doorstromer.


Bij het betreden van de woning heeft u direct toegang tot de woonkamer, voorkamer en de trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de voorkamer kijkt u uit over de rustige straat, de woonkamer geeft toegang tot de nieuwe aanbouw van de woning. Er is reeds een draagbalk aangebracht om een doorbraak te realiseren tussen de woonkamer en de aanbouw. De royale woonkamer geeft daarbij toegang tot een praktische provisiekelder.

De uitbouw aan de achterzijde van de woning (welke nog in de casco bouwfase verkeerd) bestaat uit 3 ruimtes. Een royale ruimte, welke ingedeeld kan worden als keuken, is uitgevoerd met tuindeuren die toegang bieden tot de royale achtertuin. Vanuit de hal in de nieuwe uitbouw heeft u toegang tot het toilet en de riante badkamer.

Vanaf de overloop op de eerste verdieping heeft u toegang tot een drietal slaapkamers. Twee slaapkamers zijn uitgevoerd met een dakkapel. Een luik op de overloop geeft toegang tot bergruimte boven de kamers.

Een eigen oprit geeft toegang tot de royale, vrijstaande garage. Deze garage is volledig geïsoleerd en uitgevoerd met een keukenblok en toilet. Een vaste trap geeft toegang tot de eerste verdieping van de garage, welke is voorzien van 4 dakramen. Ook de CV- installatie voor de woning is gesitueerd in de garage.

Westerlaan 11 beschikt over 495 m2 perceeloppervlakte!


Kenmerken:
- Bouwjaar: 1924
- Perceeloppervlakte: 495 m2
- Gebruiksoppervlakte woning: 91 m2
- Inhoud woning: 328 m3
- Verwarming en warmwatervoorziening middels C.V. combiketel (2015).
- De woning is voorzien van muurisolatie, de uitbouw is volledig geïsoleerd en voorzien van dubbele beglazing.

Lees meer
Kenmerken
Overdracht
Vraagprijs
Verkocht  
Bouw
Soort woonhuis
Eengezinswoning , Helft van dubbel  
Bouwjaar
1924  
Oppervlakten en inhoud
Aantal kamers
6  
Aantal slaapkamers
3  
Perceelgrootte
495 m2  
Inhoud woning
328 m3  
Woonoppervlakte
91 m2  
Stel uw vraag!