(0341) 467 000
Vandaag bereikbaar van 8:30 - 21:00
Harderwijkerweg 326-328 in Hulshorst
Optie
Plan een bezichtiging
Omschrijving

Heerlijk wonen begint aan de Harderwijkerweg 326-328!

Wij mogen u aanbieden deze karakteristieke VRIJSTAANDE WOONBOERDERIJ met diverse opstallen op een royale kavel van maar liefst 3745 m2.

De woning verkeert in een dusdanige staat van onderhoud dat u het ook kan zien als een prachtige BOUWKAVEL voor een nieuw te bouwen vrijstaande woning van maar liefst ca. 750 m3.

Het geheel is gelegen op een prachtige locatie met bossen, heide en de zandverstuiving op slechts 10 minuten afstand fietsen van de woning. De centrale ligging tussen Nunspeet en Hulshorst zorgen ervoor dat u boodschappen snel in huis heeft. Ook de A28 en het station van Nunspeet liggen op slechts enkele autominuten rijden verwijderd van de woning.

Kortom: Een prachtige locatie om uw dromen waar te maken!


De vermelde prijs dient gezien te worden als bieden vanaf prijs. De bieden vanaf prijs dient het minimale openingsbod te zijn om in onderhandeling te treden voor deze woning.


De woonboerderij is opgedeeld in het woonhuis welke in het voorste gedeelte is gevestigd, en de deel aan de achterzijde.

U komt de boerderij binnen in de hal. Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer en keuken. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de slaapkamer, aangrenzend treft u de oude deel van de boerderij.

Doordat de woning is uitgebreid in de jaren 80, is er nog een tweede woonkamer, slaapkamer en keuken aanwezig op de begane grond. Op de verdieping van de boerderij is ook een slaapkamer aanwezig.

Achter de boerderij staan twee grote schuren, naast de woning staat het oude bakhuisje. Rondom de woning ligt in verzorgde staat een gazon, grind en sierbestrating.

Bij nieuwbouw mag u een woning bouwen met een bouwvlak van maximaal 120 m2. De goot- en nokhoogte zijn volgens het bestemmingsplan gesteld op respectievelijk 4 en 9 meter. Hierdoor is een woning te realiseren van maar liefst 750 m3 excl. kelder en aanbouwen. Wanneer u een woning wilt gaan bouwen adviseren wij u om in gesprek te gaan met de Gemeente Nunspeet (afd. Ruimte).

Wanneer de huidige bijgebouwen gesloopt worden, mag er 110 m2 aan bijgebouwen geplaatst worden.


Kenmerken:
- Bouwjaar: omstreeks 1900, renovatiejaar 1982.
- Perceeloppervlakte: 3745 m2
- Gebruiksoppervlakte wonen: 97 m2
- Overige inpandige ruimte (oude deel en zolder): 203 m2
- Inhoud woning: 673 m3
- Externe bergruimte (bakhuis en 2 schuren): 174 m2
- De boerderij heeft een eigen drinkwaterinstallatie.

Lees meer
Kenmerken
Overdracht
Vraagprijs
Optie  
Bouw
Soort woonhuis
Woonboerderij, Vrijstaande woning  
Bouwjaar
1900  
Oppervlakten en inhoud
Aantal kamers
5  
Aantal slaapkamers
3  
Perceelgrootte
3745 m2  
Inhoud woning
673 m3  
Woonoppervlakte
97 m2  
Stel uw vraag!