(0341) 467 000
Vandaag bereikbaar van 8:30 - 21:00

Gratis waardebepaling 

Uw huis verkopen tegen de juiste prijs, met geringe kosten

De waarde van een huis kan vastgesteld worden in een waardebepaling of met een taxatie. Dat zijn dus twee verschillende dingen. Hieronder maken we duidelijk wat een waardebepaling is. Meer informatie over taxatie vindt u op deze pagina.

De waardebepaling

U heeft een waardebepaling nodig omdat u uw huis wilt gaan verkopen en wilt weten tegen welke prijs u uw huis aan kunt bieden. Bovendien is een goede waardebepaling belangrijk omdat de verkoopwaarde van uw huidige huis mede bepaalt in welke prijsklasse u een nieuwe woning kunt gaan zoeken. U wilt gewoon weten waar u op kunt rekenen.


Waardebepaling door een specialist

Het bepalen van de marktwaarde van een huis hangt af van veel variabelen. De locatie, de perceelgrootte, het bewoonbaar oppervlak, het bouwjaar, de stijl, de staat van onderhoud... het telt allemaal mee. Als verkoopmakelaar zijn wij natuurlijk goed op de hoogte van de actuele prijzen in onze regio. Door de kenmerken van uw woning te vergelijken met andere, recentelijk verkochte woningen bij u in de buurt kunnen we een redelijk relevante waardebepaling maken. Met een waardebepaling door een makelaar van Kok & Heijkamp Makelaars weet u wat de marktwaarde is, en kunt u dus ook een realistische prijs bepalen.

Wat kost een waardebepaling?

Een waardebepaling door een gespecialiseerde makelaar van Kok & Heijkamp is gratis. Service van de zaak. Sterker, de waardebepaling is ook geheel vrijblijvend.

Stel uw vraag!