(0341) 467 000
Vandaag bereikbaar van 8:30 - 21:00

Meer reviews

over ons kantoor?

Wat vinden klanten van ons?

We laten ze aan het woord

Wij vertellen graag met hoeveel enthousiasme wij dagelijks ons werk doen en hoe we het makelaarsvak verstaan. Maar liever laten we onze opdrachtgevers aan het woord, die zelf vertellen hoe zij onze dienstverlening ervaren. 

Ook succesvol uw woning verkopen? Een van onze makelaars komt graag bij uw thuis voor een waardebepaling van uw woning en een adviesgesprek. Dit is geheel vrijblijvend en zonder enige kosten.  


Soepel overleg

"Kok & Heijkamp opende afgelopen voorjaar haar deuren hier op 't Harde. We hoorden hier positieve berichten over, dus besloten hen, samen met nog twee andere makelaarskantoren, uit te nodigen. De eerste kennismaking met Nico verliep heel prettig. Ook later tijdens de onderhandeling verliep het overleg soepel. Ons huis is binnen twee weken verkocht, dus wij zijn tevreden!"

Bernhard en Henrike Van de Poll


Snelle en prettige communicatie

"Het verkoopproces is erg prettig verlopen. Henk dacht in alle stappen goed met ons mee en communiceerde snel en prettig. Ons huis was binnen een week al verkocht!"

Eddie en Annemarie van Engelen
Vlierweg 41 - Nunspeet

Buntgraslaan 7 - 't Harde


"Tijdens ons eerste gesprek met Kok & Heijkamp gaven we aan dat we graag aan de Open Huizen Dag wilden deelnemen, die anderhalve week later plaatsvond. Dat betekende dat binnen anderhalve week ons huis online moest staan. Kok & Heijkamp stelde alles in het werk om dit voor elkaar te krijgen. Het stel dat tijdens de Open Huizen Dag kwam kijken, heeft ons huis ook gekocht. Wij hebben de inzet van Kok & Heijkamp erg gewaardeerd."

Ronald en Daniëlle

Muntstraat 4 in Elburg


​​​​​​​"Kok & Heijkamp had ons begeleid met de aankoop van een kavel. Dit was zo succesvol verlopen dat we niet lang hoefden na te denken wie onze woning moest gaan verkopen. Toen ons huis online stond, belden ze diezelfde dag nog dat er al een bezichtiging gepland was. Die mensen deden ook gelijk een bod. Wij kunnen niet anders zeggen dan dat wij heel vriendelijk, deskundig en goed gehopen zijn. We zijn alleen maar positief over dit makelaarskantoor."  

Jan en Mathilde

Prinses Christinastraat 34 - Nunspeet


"Makelaar Joost kwam op gesprek en die was meteen enthousiast. Dat voelde goed en dat gaf gelijk de doorslag. Tijdens het verkoopproces waardeerden we de snelheid heel erg, waarmee na elke bezichtiging werd doorgegeven hoe het verlopen was. Joost dacht ook met ons mee voor de financiering van de aankoop en gaf ons de tip om dit via Kok & Van Asselt te regelen. Wij hebben dit als heel positief ervaren."

Familie Dijkgraaf


Binnen 1 week   verkocht!

Nadat ons huis online was gepubliceerd, bleek de animo zo groot dat we ervoor kozen om het bij inschrijving te verkopen. Makelaar Joost Polinder heeft ons hierin uitstekend begeleid. Hij kwam zelfs - omdat het ons overdag niet lukte - op z’n vrije avond om 21.00 langs om de enveloppen te openen.

Familie van Wincoop

Betrokken en   professioneel


"Kok & Heijkamp is een betrokken en professionele makelaar, die de verkoop van onze woning naar tevredenheid heeft begeleid. Ons huis is binnen enkele dagen verkocht, daar heeft de goede bemiddeling van onze makelaar Joost zeker aan bijgedragen!"

Familie Hop

Kennis van zaken


"Binnen 3,5 maand was mijn woning aan de Kempenlaan verkocht. Zó snel, dat had ik niet kunnen denken. Het ging allemaal heel fijn. Makelaar Henk van Engelen, maar ook andere mensen uit het team, hebben kennis van zaken en ze zijn zo vriendelijk en 'warm'. Ik ben erg enthousiast over ze!"

Mijn gemiddelde cijfer over Kok & Heijkamp is een dikke 9

Mevrouw Verhagen


"Je ervaart betrokkenheid
op een hele goede manier.
Je merkt dat ze om je geven." 

De heer Vogel

Binnen 2 weken verkocht

"Veel sneller dan wij hadden gedacht
is ons droomhuisje verkocht.

Maar ja, hadden we maar niet met de

mensen van Kok & Heijkamp in zee

moeten gaan..." 

Dhr. en mevr. Boom-Legué
​​​​​​​

Het beste  makelaarskantoor

"Wij hadden bij Kok & Heijkamp Makelaars gewoon het beste gevoel. Zij zijn naar ons idee het beste makelaarskantoor. Dat is ook gebleken: onze woning is dankzij Kok & Heijkamp binnen een maand verkocht. Daar zijn we natuurlijk erg blij mee!"

​​​​​​​Familie van Essen

Notaris Meesterserf 6
Nunspeet


"Bij onze eerste kennismaking met Joost van Kok & Heijkamp Makelaars kregen wij gelijk een goed gevoel. Hij was zo enthousiast en gedreven!

Het resultaat na twee weken: onze woning verkocht!"

Familie Pellegrom

Ds. De Bouterlaan 10 - Nunspeet


"Henk heeft ons prima geadviseerd, naar ons geluisterd en geholpen, zodat we al na 1,5 week ons huis onder voorbehoud hadden verkocht. Door de open houding van de makelaar is de verkoop verkopen zoals wij  het graag wilden. We kijken er met een goed gevoel op terug. Ons cijfer over Kok & Heijkamp Makelaars is een 10!

Familie ten Have


Koper Lupineweg 25 - Nunspeet


"Ik had in principe geen haast, dus had de tijd om rond te kijken naar een geschikte tussenwoning. Kok & Heijkamp wist wat ik zocht en belde mij toen dit huis te koop kwam. Ik had nog geen foto gezien, dus stapte er volledig blanco in. De 1e indruk was gelijk goed. Fijn hoe ze bij Kok & Heijkamp hebben meegedacht."​​​​​​​

Verkopers Lupineweg 25 - Nunspeet


"Kok & Heijkamp is sterk in de verkoop van dit type woningen, wij hadden er dus vooraf al vertrouwen in. Zij hebben ook zeker waargemaakt wat ze beloven: makelaar Joost Polinder belde al dat hij een geinteresseerde had voor ons huis voordat het online stond. Diegene heeft het ook gekocht."

152

Bekijk onze 152 beoordelingen
op Funda

8.8

Onze gemiddelde beoordeling via Funda is een 8.8

Daarom kiest u voor Kok & Heijkamp als úw makelaar  Perfecte woningpresentatie

 Structureel makelaarscontact

 Presentatie in magazine WOON

 Veel woningzoekenden in beeld
​​​​​​​

Stel uw vraag!