(0341) 467 000
Vandaag bereikbaar van 8:30 - 21:00

Meer reviews

over ons kantoor?

Wat vinden klanten van ons?

We laten ze aan het woord

Wij vertellen graag met hoeveel enthousiasme wij dagelijks ons werk doen en hoe we het makelaarsvak verstaan. Maar liever laten we onze opdrachtgevers aan het woord, die zelf vertellen hoe zij onze dienstverlening ervaren. 

Ook succesvol uw woning verkopen? Een van onze makelaars komt graag bij uw thuis voor een waardebepaling van uw woning en een adviesgesprek. Dit is geheel vrijblijvend en zonder enige kosten.  


Binnen 1 week verkocht!

"Toen wij de opdracht gaven om de woning op internet te plaatsen, werd er adequaat en vlug gehandeld. Zo snel zelfs, dat onze woning binnen één week was verkocht. We zijn dan ook heel tevreden!"

Familie Van de Weg - 't Harde

"Na een eerste gesprek met Kok & Heijkamp Makelaars hadden wij veel vertrouwen in de samenwerking. De communicatie is formeel in de zaken die geregeld moesten worden en informeel in de contacten. Deze mix gaf het gevoel van een goede wederzijdse samenwerking."

Familie Van de Vrugt - Nunspeet


"Wij hadden direct vertrouwen in Henk van Engelen als makelaar. Ook de fotograaf die volgens kwam, was heel flexibel met het tijdstip van het maken van de foto's in verband met het weer. Dankzij Kok & Heijkamp is ons huis erg snel verkocht!"  

Familie Bossenbroek - Nunspeet

Binnen 2,5 week verkocht!

"Voor ons was het vanzelfsprekend om weer voor Kok & Heijkamp te kiezen bij de verkoop van onze woning. Ze maken duidelijke afspraken en communiceren alles goed. De begeleiding is ons wederom goed bevallen!"

Familie Huisman - Nunspeet"Makelaar Joost benoemde heel eerlijk óók de minpunten
van ons huis. Dat waardeerden we." 

Familie De Bruin - Elspeet


Soepel overleg

"Wij nodigden Kok & Heijkamp samen met nog twee andere makelaarskantoren uit. De eerste kennismaking met Nico verliep heel prettig. Ook later tijdens de onderhandeling verliep het overleg soepel. ​​​​​​​Ons huis is binnen twee weken verkocht!"

Bernhard en Henrike van de Poll - 't Harde

0

Bekijk onze 155 beoordelingen
op Funda

0

Onze gemiddelde beoordeling via Funda is een 8.8

Daarom kiest u voor Kok & Heijkamp als úw makelaar  Perfecte woningpresentatie

 Structureel makelaarscontact

 Presentatie in magazine WOON

 Veel woningzoekenden in beeld
​​​​​​​


"Je ervaart betrokkenheid
op een hele goede manier.
Je merkt dat ze om je geven." 

De heer Vogel

Stel uw vraag!