(0341) 467 000
Vandaag bereikbaar van 8:30 - 21:00

Heerlijk wonen 
begint bij Kok & Heijkamp

bekijk ons complete woningaanbod
- verberg filter
Zoekuitgebreid zoeken

Magazine WOON

  Editie juni 2017

Met 60 pagina’s actueel woningaanbod,
binnenkijker en de leukste artikelen

Elke twee maanden geven wij het gratis huis-aan-huismagazine WOON uit. Maar liefst 20.000 exemplaren verspreid in de gemeenten Nunspeet en Elburg. Het is een magazine met een regionaal tintje, met historische verhalen, binnenkijken in huizen uit de regio, recepten, styling-ideeën en doe-het-zelf-tips. Plus natuurlijk nieuws over onze organisatie, als dat er mocht zijn. Wilt u adverteren in ons magazine? Op deze pagina vindt u meer informatie.  

Verkopers Buntgraslaan 7 - 't Harde

"Binnen anderhalve week moest ons huis online staan, omdat we wilden deelnemen aan de Open Huizen Dag. Kok & Heijkamp stelde alles in het werk om dit voor elkaar te krijgen. Ons huis is dankzij Kok & Heijkamp en de Open Huizen Dag snel verkocht.”

Verkopers Oosterlaan 153 - Nunspeet 


“Nadat ons huis online was gepubliceerd, bleek de animo hiervoor zo groot dat we er samen voor kozen om het bij inschrijving te
verkopen. Makelaar Joost Polinder heeft ons hierbij uitstekend begeleid. Hij kwam zelfs - omdat we overdag geen tijd hadden -
op z’n vrije avond langs om de enveloppen te openen.”

Gratis waardebepaling

U wilt uw woning verkopen. Maar wat is het waard? Met een waardebepaling door een makelaar van Kok & Heijkamp Makelaars weet u wat de marktwaarde is, en kunt u dus ook een realistische verkoopprijs bepalen.

​​​​​​​Deze waardebepaling is gratis. Service van de zaak. Sterker, de waardebepaling is ook geheel vrijblijvend.

Wooninspiratie?

Bekijk onze binnenkijkers

234

 Wij begeleidden al 234 tevreden (ver)kopers in 2017!

Daarom kiest u voor Kok & Heijkamp als úw makelaar

•  Perfecte woningpresentatie

•  Structureel makelaarscontact

•  Presentatie in magazine WOON

•  Veel woningzoekenden in beeld

Een huis kopen, verkopen of laten taxeren in de gemeente Nunspeet of Elburg?Uw lokale makelaar maakt het makkelijk.

Wilt u een huis kopen of verkopen in of rond Nunspeet, ’t HardeElburg, Elspeet, Doornspijk, Hulshorst en Vierhouten? Die complexe en soms stressvolle onderneming wordt een stuk makkelijker en leuker met een sympathieke en vakkundige makelaar aan uw zijde.

​​​Woont u in de gemeente Nunspeet of Elburg en wilt u uw huis verkopen? Ook dan kunnen we u ondersteunen om het hele proces succesvol te laten verlopen. Van de waardebepaling, via fotografie en publicatie op het internet en in ons magazine WOON tot en met de perfecte afronding van de overdracht. Neem contact op met uw verkoopmakelaar.

Tevens helpen wij u graag uw ideale woning zoeken en kopen. Neem contact op met uw aankoopmakelaar.

Stel uw vraag!